U ČEMU JE TAJNA?

I u običnoj košulji ona može na crveni tepih

10.03.2015 u 09:09

Bionic
Reading

Jedna od najvećih holivudskih trendseterica Reese Witherspoon ništa ne prepušta slučaju kada je moda u pitanju, a dokazuje to i njezin stajling za putovanje

Svjesna da će je paparazzi pratiti kamo god krenula, Reese Witherspoon za let avionom iz Los Angelesa odlično je uskladila traperice i kariranu košulju, taman da joj bude udobno, ali i da dobro izgleda.

Karirane košulje nose se u svim kombinacijama i opet ih možete lako pronaći u svim trgovinama. Zna to i modna ikona Reese, a uz što bi je bolje mogla nositi nego uz traperice.

Trendi outfitu dodala je smeđe čizmice i remen u istoj boji, a kosu ležerno povezala u rep, ultimativni hit na ovogodišnjoj dodjeli Oscara. To je samo još jedna potvrda da oskarovka itekako prati trendove.

Slavna je glumica prošli mjesec proslavila 39. rođendan, a ako je suditi prema njezinim postovima na društvenim mrežama, uživa u obiteljskoj idili sa suprugom Jimom Tothom i troje djece. Na Instagramu je napisala kako je svaki dan zahvalna na tome što je u vezi s divnim čovjekom poput Jima. Možda je u tome tajna njezinog dobrog izgleda i uvijek nasmiješenog lica.