OPRAH, BEYONCE, MADONNA

I slavne face imaju svog idola

11.09.2012 u 12:00

Bionic
Reading

Javna podrška, otvorena pisma, doniranje vrtoglavih svota, sve su to spremne učiniti slavne osobe za svog idola - Baracka Obamu

Kada je Barack Obama službeno proglasio svoje planove da se kandidira za predsjednika još 2007. godine, mnoge poznate osobe javno su izrazile podršku njegovoj kandidaturi.

Beyonce i Jay Z, Oprah Winfrey, Madonna, Will i Jada Pinkett Smith, Morgan Freeman i Chris Rock samo su neke od slavnih faca koje se ponovno, uoči predsjedničkih izbora, javno opredjeljuju za Obamu.

Chris Rock donirao je nekoliko desetaka tisuća dolara za njegovu kampanju, a nije štedio ni Will Smith. Široke ruke bio je i glumac Morgan Freeman koji je donirao vrtoglavih milijun dolara za kampanju. 'Ja ću biti tamo baš kao što sam bila i 2008.', jasna je bila Debbie Allen.

Na sebi svojstven način Obamu je podržala i Madonna. Na leđa je velikim slovima ispisala 'Obama'.

'Vidjela sam puno tužnih stvari. Vidjela sam da ljudi završavaju u zatvoru jer govore što misle, jer su homoseksualci, jer nisu prave vjere, jer se ne odijevaju na ispravan način. Da, zastrašujuće je. Ali zbog toga sam shvatila koliko sam sretna što živim ovdje u Americi. To ne znači da je ovo savršena zemlja, čeka nas još dug put, Bogu hvala na Michelle Obami', rekla je slavna glazbenica na koncertu u New Yorku pred 40.000 okupljenih.

Madonna podržala Obamu

Slavna pjevačica Beyonce svoju je ljubav za prvu damu Michelle Obamu proglasila nedavno u otvorenom pismu. 'Napisala sam ovo pismo prvoj dami, jer sam željela da zna koliko sam zahvalna za sve što je učinila za ovu zemlju, a i za sve žene diljem svijeta. Ona je primjer iznimno jake Afroamerikanke', naglasila je Beyonce.

Iako se šuškalo kako supruga američkog predsjednika navodno nije oduševljena što joj muž provodi toliko vremena s prebogatom voditeljicom Oprah Winfrey, čini se kako je riječ bila samo o naklapanjima. Obama je čak svojedobno rođendan slavio s 'kraljicom malih ekrana', a nedavno se oglasila i Michelle zamolivši Oprah da ne uskraćuje podršku Baracku.