BIVŠI DEČKO TVRDI:

I ona je bila ljubavnica Billa Clintona

05.02.2014 u 20:15

Bionic
Reading

Strani mediji raspisali su se o tajnoj ljubavnoj vezi Elizabeth Hurley i Billa Clintona koju im je otkrio njezin bivši dečko Tom Sizemore

'Daj mi njezin broj! Ja sam glavni u ovoj državi!' navodno je Bill Clinton vikao Tomu Sizemoreu, bivšem dečku fatalne Elizabeth Hurley 1998., kada se u Bijeloj kući odvijala projekcija filma 'Spašavanje vojnika Ryana'. Priču je donio tabloid Globe, a tamo stoji kako je Clinton po Hurley poslao avion kako bi se što prije pojavila u Bijeloj kući.

'Slušaj, Elizabeth, ovdje predsjednik! Nemam vremena za sranja, cijelo vrijeme pazim da ne izbije globalni nuklearni rat, a sada šaljem avion po tebe', navodno je rekao Bill.
Elizabeth je iz Los Angelesa do Bijele kuće doletjela dok filmska premijera nije ni završila. Na pitanje jesu li Bill i Liz spavali, Tom uzvraća: 'Pa što misliš da su radili? Ostala je u Bijeloj kući četiri dana!'


Tom tvrdi kako su Clinton i Hurley bili u tajnoj ljubavnoj vezi, a za to, kaže, ima i dokaze na snimci koju ima Radar Online. Clintonov glasnogovornik potvrdio je da su se Bill i Liz družili tijekom 2001., a postoji i zajednička fotografija snimljena na maskenbalu četiri godine kasnije.

'Priče o meni i Billu Clintonu smiješne su  i neistinite. Njima se sada bave moji odvjetnici, a meni je cijela priča toliko zanimljiva da mi se zijeva', napisala je Hurley na Twitteru.