ZAPAŽEN REZULTAT

Hrvatica šesta na izboru Miss Turizma, a spot kojim predstavlja Hrvatsku još uspješniji

28.01.2018 u 19:27

Bionic
Reading

Između pedeset i jedne natjecateljice iz cijelog svijeta Vinkovčanka Magdalena Brkić osvojila je visoko 6. mjesto na svjetskom izboru Miss Tourism World 2017. koji se održao u dalekoj Maleziji

Za svjetski Miss Turizma 2017. izabrana je Miss Kolumbije, prvom pratiljom proglašena je Miss Perua, drugom Miss Srbije dok su se među prvih pet još plasirale Miss Malezije i Miss Mongolije.

Uspjeh hrvatske predstavnice na izboru svakako je izvrsna turistička promocija za našu turističku zemlju, a Magdalena je tome doprinijela i turističkim vidom koji je osvojio visoko 3. mjesto.

U njemu je lijepa Magdalena kroz razglednice iz Vinkovaca upoznala gledatelje s ljepotama svoga grada, a na putovanje kroz Lijepu našu povela ih je uz glazbenu pratnju Ane Rucner koja je na svom violončelu svirala 'Odu radosti'.

Autor: Youtube

Magdalena je u Maleziju otputovala prije dvadesetak dana s vlasnikom licence za Hrvatsku Borisom Kosmačem. Kosmač je ujedno i član organizacijskog odbora ovog svjetskog izbora kojega bi, kako se nada, već sljedeće godine mogao dovesti u Hrvatsku.

  • +2
Svjetski izbor Miss turizma 2017. Izvor: IIvana Delač Đolo / Miss turizma / Autor: Miss turizma