IZBOR ZA KRALJICU HRVATSKE

Bivša Kraljica svijeta i danas privlači poglede

05.12.2017 u 21:54

Bionic
Reading

Atraktivna Daniela Gračan koja je titulu Kraljice svijeta ponijela 1990. godine, i danas se može pohvaliti zavidnom figurom

Redovita profesorica i predstojnica Zavoda za turizam na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji, gdje god da se pojavi plijeni pozornost.

Ponosna mama Laure, Eme i Alme, izgledala je fantastično u bijelom izdanju, a društvo joj je ovoga puta pravila Ema koja se odlučila za zlatnu kreaciju.

  • +10
Izbor za Kraljicu Hrvatske 2017. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Josip Čekada

Na ovogodišnjem izboru za Kraljicu Hrvatske 2017. u Rovinju okrunjena je egzotična Paula Tandara, koja je svojom ljepotom, šarmom i osobnošću očarala žiri, ali i mnogobrojne posjetitelje. 

U luksuznom rovinjskom hotelu Lone, pod visokim pokroviteljstvom grada Rovinja, čak 14 ljepotica iz svih dijelova Hrvatske natjecalo se za prestižnu krunu godine, a uz okrunjenu kraljicu, još je nekoliko djevojaka imalo razloga za slavlje. Titulu prve princeze osvojila je Margarita Veža, titula druge princeze pripala je Antoniji Gržinčić, za kraljicu osobnosti izabrana je Patricia Botić, za kraljicu medija Kaori Maienti, dok se titulom kraljice fotogeničnosti okitila Lauren Cooper.

Kroz večer glamura i ljepote posjetitelje su vodili Mario Sedmak i Uršula Tolj, a kroz glazbeni program Boris Novković te mlada pjevačica u usponu, Mia Dimšić. Uz glazbene točke, svoje plesne vještine pokazala je višestruko nagrađivana plesna skupina Megablast