MOĆ RUŽIČASTE

Hit torbice u ovoj boji sada dominiraju stajlinzima na zagrebačkoj špici

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 14.06.2021 14:30
  • Objavljeno 14.06.2021 u 14:30
tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: MATEJ GRGIĆ / @STREET.THREADZ

Ako se ove sezone ne vidite u rozom od glave do pete, nećete pogriješiti odlučite li se za jedan odjevni komad ili modni dodatak iz neodoljivog ružičastog spektra, a navedeno svojim stajlinzima potvrđuju djevojke sa zagrebačke špice

Iako je poznati institut za boje Pantone proglasio umirujuću sivu i optimističnu žutu bojama koje će obilježiti 2021. godinu, ružičasta, kao i njezina milenijska nijansa, čijoj smo velikoj popularnosti svjedočili unazad nekoliko sezona, danas je itekako poželjna.

U svim svojim inačicama, ružičasta boja uspjela je zavladati aktualnim kolekcijama vodećih brendova današnjice, a kao što je dominirala na modnim pistama svjetskih prijestolnica, sada ju sve češće viđamo na gradskim ulicama.

  • +5
  • +2

Ulična moda

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz

Ružičastu boju, poput svjetskih street style zvijezdi, dame i djevojke sa zagrebačke špice najradije ističu modnim dodacima u znaku trendovskih modela torbi poput verzija s hit detaljem lanca.

Moć koju ružičasta boja posjeduje posebno je vidljiva u kombinaciji s komadima neutralne palete boja, ali i efektnijim poput plave i crvene, što svojim primjerom potvrđuju uvijek pomno dotjerane prolaznice na zagrebačkoj špici.