moć detalja

Ljeto stiže na ulice Zagreba: Zgodna brineta kombiniranje trendi stajlinga i modnih detalja ima u malom prstu

07.06.2021 u 13:12

Bionic
Reading

Sunce i visoke temperature izmamili su Zagrepčanke i Zagrepčane na omiljenu špicu, a gradsku šetnju iskoristili su za pomno odabrane modne kombinacije. Posebnu pažnju privlačila je dama u bež ležernom stajlingu koja je odlično kombinirala detalje koji su podigli cijelu kombinaciju

Koliko su detalji važni dio modnog stajlinga pokazala je dotjerana Zagrepčanka. Da je bež boja jedna od omiljenih nijansi s kojom se ove sezone jednostavno ne može pogriješiti dokazuje upravo njezina kombinacija. Uz ove sezone vrlo popularne culotte hlače kombinirala je i vrlo trendi kratki top s puf rukavima i golim ramenima.

Svjetlu kombinaciju razigrala je većom smeđom ručnom torbom uz koju je odlično pristajao narančasti marama remen te upečatljive sunčane naočale. Po pitanju obuće ovaj put izbor je pao na klasične bijele tenisice s kojim je nemoguće pogriješiti te su ove sezone jedan od omiljenih izbora uz različite modne kombinacije.

  • +5
Ulična moda Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz

Sudeći prema viđenom, kratki topovi cvjetnog uzorka s puf rukavima pravi su 'must have' ove sezone, kao i culotte hlače visokog struka. Dolaskom toplih dana Zagrepčanke vrlo rado odabiru i kratke haljinice, a vrlo su popularne i kratke hlače koje odlično ističu vitke noge.

Kontrast je uvijek dobar izbor, pa je tako jedna Zagrepčanka poglede privukla kombinacijom crnih hlača i svima omiljenog kratkog topa i jarko ružičastog sakoa. Dolazak toplih, skoro ljetnih dana, privukao je popriličan broj Zagrepčanki i Zagrepčana koji su slobodno vrijeme iskoristili za šetnju novih modnih kombinacija koje su pomno pripremali tijekom duge kišne sezone.