ulična moda

Spremne za sve vremenske prilike: Iako temperature rastu, skockane Zagrepčanke ne odvajaju se od omiljene obuće

04.06.2021 u 13:07

Bionic
Reading

Konačno smo dočekali proljepšanje vremena i porast temperature, no unatoč sunčanom danu, Zagrepčanke se ne odvajaju od omiljenih gležnjača, a njihove stajlinge zabilježio je Tportalov fotograf

I dok bi dolazak sunčanih dana i viših temperature na zagrebačku špicu trebao, očekivano, donijeti val sandala, natikača i ostalih modela ljetnih cipela, Zagrepčanke ipak još ne odustaju od udobnih i toplih gležnjača. Čini se kako ljepotice za špice ipak više vjeruju vremenskoj nego modnoj prognozi te ih nekoliko toplih dana nije navelo na izvlačenje ljetne obuće. Naime, ako je za vjerovati prognozi, za vikend je moguća kiša, a tada će gležnjače biti daleko potrebnije.

No, modno osviještene Zagrepčanke gležnjače su pomno modno kombinirale. Visoke modele nose tako uz crne kožne hlače visokog struka i kratki topić koji otkriva struk, rokerske modele spajaju s dugom pletenom haljinom te kratkom košulja haljinom upotpunjenom duljom traper jaknom, a kaubojski model odlično paše uz lepršavu proljetnu haljinu cvjetnog uzorka te kožnu jaknu.

  • +5
Ulična moda Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz

UZ gležnjače vrlo su popularne tenisice, a one bijele koje se vrlo lako kombiniraju uz različite stilove nose se na hlače laganog trapez kroja, haljine i vječne traperice.

Premda je ove sezone naglasak na nešto širim modelima hlača, dame iz naše metropole ipak su još dosta vjerne bezvremenskoj klasici pa se tako uske hlače nose uz uvijek ženstvene sandale s visokim potpeticama.