VRIJEDI JE UGRABITI

Hit komad: Ova prozračna haljina laskavog kroja pristaje baš svima

15.04.2021 u 13:44

Bionic
Reading

Švedski modni gigant H&M svake godine ima svoj adut u rukavu kad su u pitanju haljine koje unazad nekoliko godina ne silaze s popisa 'must have' komada

Haljine su bez sumnje jedan od najisplativijih komada, osobito u proljetno-ljetnim mjesecima, a osim što uvijek izgledaju trendi i ženstveno, u jednom nas potezu rješavaju dvojbi oko osmišljavanja stajlinga.

Uz trendi torbicu, tenisice, espadrile ili vječne balerinke itekako ste spremni za svaku prigodu, od šetnje gradom do posla.

Nakon što je prošle godine popularni H&M, čije kreacije vole i domaće zaljubljenice u modu, dizajnirao oversized haljinu s puf rukavima, za kojom su svi poludjeli, opet ima proizvod za koji vjerujemo da će biti novi hit koji će svi htjeti imati.

Upravo je maksi duljina već neko vrijeme pravi hit pa nećete pogriješiti ukoliko investirate u dugu haljinu koja se pokazala kao isplativa modna investicija.

Trendi haljina koju je na opće oduševljenje lansirao H&M odlična je za toplije razdoblje koje svi priželjkujemo. Riječ je o maksi modelu koji doista pristaje svakom stasu s efektnim vezivanjem naprijed, što se lako može prilagoditi ovisno o veličini i prorezima sa strane, a načinjen je od lepršave tkanine u prekrasnoj nijansi boje vanilije, čija je cijena posve prihvatljivih 39,99 eura, odnosno oko 300 kuna.

  • +14
Maksi haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Genijalan kroj laska svakoj figuri te će s puno stila prikriti nedostatke, a odlično se sljubljuje i s trendi 'ružnim' sandalama, ali i ravnim natikačama, onima s malom petom, birkenstockicama...

Osim toga, prednost su joj voluminozni rukavi, zahvaljujući kojima je haljina idealan komad koji se može nositi i za hladnijih ljetnih večeri, ali i u proljeće uz npr. kratku traper jaknu.

Trendi boja vanilije izgleda fantastično u kombinaciji s prirodnim tonovima poput smeđe ili bež boje, ali slaže se izvrsno i s drugim pastelnim bojama poput ljubičaste ili svijetloplave.