FASHION GURU

Za razliku od nekih javnih osoba koje glume dame, Severina je daleko ispred njih, a zgodna Adrijana dokazala je da na sebe može staviti što god želi i kada to želi

  • 15.04.2021 u 12:01

  • Bionic
    Reading

    Poznata lica na svojim profilima na Instagramu pokazuju nove stajlinge, među kojima je Fashion Guru izdvojio nekoliko dobrih primjera. Slažete li se s njegovim odabirom?

    Severinina haljina taman je za ispijanje kave na suncu

    Kakvo elegantno poziranje, a još se elegantnije svađa s hejterima, sustavom... Ponekad nije lako biti Severina, ali kako god, za razliku od nekih javnih osoba koje glume dame, daleko je ispred njih. A ne samo po postupcima, vidi se to i po odijevanju, jer njezina žuta haljina taman je za ispijanje kave na suncu.

    • +3
    Severina Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

    Dobro to izgleda na Adrijani

    Žene nogometaša su idealne - kako nemaju pojam o vremenu, na sebe mogu staviti što god žele i kada to žele. Tako je mlada i zgodna Adrijana odlučila hodati usred bijela dana u zebrastim čizmama i šljokičastim hlačama. Dobro to izgleda, a po njoj je idealno da bi popila kavu, makar je to stajling za večer ili barem predvečer.

    Ovo je potpuno drugačiji stajling od onih kakve Lejla inače nosi

    Lejlu ne bih prepoznao, jer ovo je potpuno drugačiji stajling od onih kakve inače nosi. Ovaj karirani kaput već je dobrano viđen u kolekcijama svjetskih brendova i dobro joj stoji, a pogotovo uz crvene lakirane čizmice. Možda mi vestica malo čudno izgleda, ali to je valjda zbog fotografije.

    • +6
    Lejla Filipović Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.