NENADMAŠNA GLUMICA

Helen Mirren ni u osmom desetljeću ne bježi od odvažnih kombinacija

15.05.2023 u 22:50

  • +3

Helen Mirren

Izvor: Profimedia / Autor: CRY-MA. / The Photo One / Profimedia

Bionic
Reading

Helen Mirren, hvaljena britanska glumica osim za svoje sjajne uloge, dobiva brojne komplimente i za svoje fantastične modne kombinacije

Sjedokosa diva stigla je u Cannes gdje sutra počinje najpoznatiji filmski festival na svijetu koji će na Azurnoj obali trajati do 27. svibnja.

Helen (77) je i za ovu prigodu osmislila genijalan stajling pokazavši po tko zna koji put da se nimalo ne boji modnih eksperimenata niti u osmom desetljeću.

  • +5
Helen Mirren Izvor: Profimedia / Autor: Vianney Le Caer / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumica je nedavno u Rimu promovirala deseti nastavak franšize 'Brzi i žestoki' u stajlingu za koji je zaslužila samo najbolje ocjene, a za putovanje zrakoplovom odlučila se za upečatljivi zeleni sako, velike sunčane naočale retro stila, žuti kratki kardigan i crne hlače kraćih nogavica.

Ovaj upečatljiv look podignula je velikim zelenim rajfom i bijelim slip on tenisicama platformama.

Iako je godinama nosila kratku kosu, Helen se ponosi dugom sijedom kosom.

Glumica je u jednom ranijem intervjuu otkrila da je počela puštati kosu tijekom karantene uzrokovane Covidom-19 i da od tada ne pomišlja na šišanje.

Osvrnuvši se na stereotip da starije žene ne bi 'trebale' imati dugu kosu, svoju je nazvala 'radikalnom'.

'Tijekom pandemdije počela sam puštati kosu, a dugu nisam imala od svojih 20-ih. I nekako je rasla i nisam se dala zamarati time da ju odrežem', priznala je britanska glumačka diva koja se nimalo ne boji modnih iskoraka.