MLADOLIKA J.LO

Sve joj stoji: Jennifer Lopez izgleda sjajno u hit tenisicama i cool trapericama

15.05.2023 u 18:23

  • +3

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: thecelebrityfinder / INSTAR Images / Profimedia

Bionic
Reading

Jennifer Lopez dobro je poznata po svojim genijalnim modnim izdanjima, a lijepa brineta briljira i kad se radi o crvenom tepihu, ali i ležernim kombinacijama

Glumicu, pjevačicu i poduzetnicu koja sa svojim novim filmom 'Mother' ruši rekorde na Netflixu čak i u casual izdanju nemoguće je ne primijetiti.

Sa svojom se kćeri Emme uputila u šetnju, a J.Lo je i ovoga puta bila mamac za poglede u briljantnom stajlingu koji briše godine u trenu.

  • +5
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kratki crni oversized džemper, široke traperice od svijetlog denima i ultimativni hit među zaljubljenicama sportskih outifta, cool tenisice Nike Air Force 1 sjajno pristaju zgodnoj Jennifer.

Upravo su udobni modeli traperica u posljednje vrijeme omiljeni izbor J.Lo koja ih kombinira s puno stila te ih rado nosi baš u kombinaciji s crop topovima ili kraćim džemperima.

Sunčane naočale i kosa podignuta u visoki rep dobro su se uklopili u ovaj dnevni look koji je dodatno podignula prestižnom kroko torbicom, kultnom birkinicom.

Jenniferina kćer je pak nosila trendi model crnih visokih starki s ležernim kratkim hlačama od denima i sweatshirt s potpisom Tommyja Hilfigera.