KLASIKA U CRNOM

Helen Mirren izgleda nevjerojatno chic, a tek njezin elegantni bob...

16.02.2024 u 14:37

  • +6

Helen Mirren

Izvor: Profimedia / Autor: Lisa OConnor/AFF-USA.com / PA Images / Profimedia

Bionic
Reading

Britanska glumica Helen Mirren pojavila se na dodjeli American Cinematheque Awards na Beverly Hillsu te je sve očarala svojim elegantnim lookom u crnom

Helen (78), kojoj je društvo na ovom događanju pravio suprug, redatelj Taylor Hackford (79), s kojim je u braku od 1997., spremno je pozirala s dobrim prijateljem i kolegom Harrisonom Fordom (81), s kojim glumi i u prednastavku 'Yellowstonea', hvaljenoj seriji '1923'.

Slavna Britanka briljirala je svojim modnim odabirom, kojem se nema što prigovoriti, odlučivši se za modnu klasiku u crnom: sako sa zlatnim detaljima i maxi haljinu te istaknuvši tako besprijekornu figuru.

dga awards

Raskoš na crvenom tepihu: Pogledajte glamurozne stajlinge slavnih glumica

Pogledaj galeriju

Elegantnu je monokromatsku kombinaciju nadopunila odlično osmišljenim detaljima u vidu chic torbice sa srebrnom ručkom i statement naušnica, a svi su pohvalili i njezinu bob frizuru s razdjeljkom sa strane.

Varijanta boba duljine do ispod ramena, koja dobro pristaje damama svake dobi, pokazala se sjajnim izborom za glumicu koja je osvojila Oscara za nezaboravnu ulogu kraljice Elizabete II u filmu 'Kraljica'.

Inače, dodjela ove nagrade, koju su prijašnjih godina osvajali između ostalih Ryan Reynolds, Scarlett Johansson i Spike Lee, trebala se održati još u studenom, no odgođena je zbog štrajkova.

Iako je najveća čast te večeri pripala Helen Mirren, koja je primila nagradu za svoj doprinos industriji zabave, događanje nisu propustila ni mnoga druga poznata lica, poput Alana Cumminga, Piercea Brosnana, Patricka Stewarta, Bryana Cranstona, Stefanie Powers i dr.