STAJLING PILAR DE ARCE

Bojite se da će vam ova 'dosadna' nijansa dodati godine? Ne brinite, neće

16.02.2024 u 13:04

Bionic
Reading

Pedeset plus modna ikona, kreativna Španjolka Pilar De Arce kad se radi o stilu doista ne zna za greške

Uz Grece Ghanem ili Carmen Gimeno, jedna od najpopularnijih 50 plus modnih influencerica je i Pilar De Arce, markantna brineta koja osmišljava genijalne modne kombinacije, a njih bez ikakvih dvojbi mogu nositi i 20-i-nešto godišnjakinje, ali i zrelije dame.

Vitka Španjolka iznova nas oduševljava svojim nevjerojatnim stajlinzima, a oni su fantastičan spoj ženstvenih, ali praktičnih komada uz pažljivo odabrane detalje, za što dobiva uvijek bezbrojne komplimente.

Njezine modne kombinacije godinama su u fokusu zanimanja zaljubljenica u modu, a stajliš stanovnica San Sebastiana ovoga je puta pokazala da smeđi tonovi ne moraju biti bezlični ili dosadni. Ako zazirete od smeđe boje jer se bojite da će vam dodati godine, njezin chic look će vas u trenu razuvjeriti.

MODNA IKONA

Anna Wintour ne odustaje od svoje modne formule, kojoj je godinama vjerna

Pogledaj galeriju

Unazad nekoliko godina smeđa je boja izgubila svoj status nepoželjne nijanse, a mnoge su fashionistice stajlinge u toj boji nosile i na crvenom tepihu.

Stoga ne čudi to da se i Pilar odlučila za smeđi look od glave do pete u nekoliko tonova pa je vješto spojila tamnosmeđi sako s upečatljivom kožnom haljinom boje devine dlake, elegantnim slingback cipelama, remenom i torbicom u istom tonu. Stajling prikladan za poslovne prigode pedeset plus influencerica dopunila je ležernom punđom i svojim omiljenim dodacima - sunčanim naočalama i velikim zlatnim naušnicama.

Dakako, i za ovaj je šarmantni outfit kreativna Španjolka dobila samo komplimente.