MARTA ORTEGA

Haljina u ovoj divnoj boji kao stvorena je za svečane prigode, a voli je i šefica Zare

24.04.2024 u 11:11

Bionic
Reading

Zahuktava se sezona vjenčanja, pričesti, matura... Ako ste i vi u potrazi za adekvatnom haljinom, bez brige, i Hrvaticama omiljen brend ima pregršt prekrasnih modela kao stvorenih za te prigode

Ako vam je dosta jesensko-zimskog sivila i neutralnih tonova, slobodno posegnite za nečim efektnijim i unesite vedrinu u svoje modne kombinacije.

Najpopularniji brend iz Inditex grupe ponovno nas je riješio muka oko izbora svečanijih stajlinga, a fashionisticama je za oko zapela divna satenska haljina maxi duljine u upečatljivoj nijansi fuksije.

Riječ je o lijepoj boji između ružičaste i ljubičaste te odlično pristaje i brinetama i plavušama.

Iako je najčešće viđamo uglavnom u neutralnim tonovima, čarima ove vedre boje, koja doista unosi pozitivu, nije odoljela ni Marta Ortega, nova šefica Zare.

Plavokosa Španjolka, koja je čelnu poziciju u Inditexu preuzela od oca Amancija, ima istančan ukus i prava je stručnjakinja za kreiranje elegantnih i sofisticiranih izgleda s nonšalantnom mladenačkom notom.

Iako inače nije previše u javnosti, svaki put kad je vidimo na nekom eventu ostavlja nas bez daha sjajnim stajlinzima s daškom tihog luksuza, kao da smo na majstorskom tečaju stiliziranja.

NEODOLJIVOG DIZAJNA

Na police Zare stigle su nikad ljepše haljine za svečane prigode

Pogledaj galeriju

U ranijoj prigodi pokazala je koliko dobro izgledaju satenske haljine u ovoj ženstvenoj nijansi koju ćemo viđati posvuda ovoga proljeća.

Valentinovski ružičasta ili fuksija jedna je od najtraženijih boja među uzvanicama, a dobro pristaje svim tipovima kože te je odlična ideja za svečane prigode u kojima trebate zasjati.

S nama je već nekoliko godina, otkako su je brendovi Valentino i Balenciaga doveli na modne piste, a 2023. zahvaljujući Barbiemaniji postala je apsolutni hit.

Dakle, ako želite biti zapaženi na nekom događanju, ni ne sumnjamo u to da će satenska haljina u boji fuksije uspješno ispuniti taj zadatak, a mi smo je pronašli u Zarinoj ponudi za posve pristupačnih 39,95 eura.

Haljina okruglog ovratnika i širokih rukava otkriva rame i ima nabrani izrez na leđima s trakom od iste tkanine, a pun je pogodak i slobodno je spojite s efektnim sandalama na petu ili natikačama.