carolina od monaka

Haljina od tvida nije novost u princezinom ormaru, ali odvažni izrez privukao je pažnju

27.12.2023 u 09:35

Bionic
Reading

Monegaška princeza Caroline baš nikad ne razočara modnim odabirom, a ovog je Božića odjenula haljinu od tvida golih ramena, ukrašenu krznenim obrubom koja je zasigurno među 'najhrabrijima' komadima u njezinom ormaru

To što princeza Caroline nosi haljinu od tvida nije iznenađenje, štoviše, haljine i kostimi od tvida su jedan od zaštitnih znakova njezinog stila. Međutim, ono što predstavlja poprilični novitet u princezinom stilu je kroj haljine s 'Bardot izrezom' koji otkriva gola ramena. Inače, tovaj francuski klasik nazvan po jednoj od najseksepilnijih glumica svih vremena, Brigitte Bardot još proljetos je proglašen velikim trendom, a vrlo brzo su ga prigrlile modne influencerice i trendseterice.

Princeza od Monaka bez sumnje je jedna od najelegantnijih pripadnica kraljevske obitelji, ali unatoč svom klasičnom stilu ne odustaje od povremenih modnih izleta i poigravanja s trendovima. Ovog puta to je učinila odjenuvši haljinu od tvida s Bardot izrezom koji je bio pravo osvježenje klasičnom uzorku haljine, a princeza je pritom otkrila svoja savršeno zategnuta ramena.

Povodom stote obljetnice kralja Rainiera III., princeza Caroline i njezina braća prisustvovali su izvedbi baleta Monte Carlo. A za tu posebnu prigodu princeza je odlučila je odstupiti od uvriježene klasike te je posegnula za odvažnom haljinom. Princeza, koja će sljedeće godine u siječnju napuniti 67 godina, nosila je haljinu od tvida u smeđim tonovima kratkih rukava i dužine iznad koljena, pripijenu, s upečatljivim Bardot izrezom ukrašenu krznenim rubom.

UKRALE POZORNOST

Modno usklađene mama i kći: Monegaške princeze plijenile elegancijom u Chanelu

Pogledaj galeriju

Stajling je upotpunila smeđim salonkama s remenčićem preko rista, a dodala je i okrugle zlatne naušnice i set zlatnih narukvica. Ovim izgledom princeza je pokazala kako je haljina s Bardot izrezom jedna od najsofisticiranijih, ali i idealno laskav izbor nosiv bez obzira na godine. Ali i da ključ savršeno elegantnog izgleda leži u odabiru boja i vrste tkanine – tvid baš uvijek dodaje sofisticiranost svakom stilu, a detalji od krzna i izbor bezvremenskih boja pojačavaju taj učinak.