magnet za poglede

Princeza Charlene u svom najblistavijem izdanju: Da, šljokice itekako mogu biti elegantne

10.12.2023 u 11:40

  • +4

Princeza Charlene

Izvor: Profimedia / Autor: OLIVIER HUITEL / CRYSTAL PICTURES / CRYSTAL PICTURES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Vikend u Kneževini Monako otvorio je tradicionalni Božićni bal, a jedna od zvijezda večeri bila je princeza Charlene koja je pokazala jedno od svojih najblistavijih izdanja

Božićno razdoblje je vrijeme sjaja i blještavila, kada su glamurozni stajlinzi itekako dobrodošli, a pokazala je to i monegaška princeza Charlene.

U raskošnu dvoranu Empire Hotela de Paris u Monaku supruga Alberta II od Monaka stigla je odjevena u ljupku srebrnu haljinu sa šljokicama koja je bila savršeno usklađena s njezinim salonkama. Par naušnica u obliku cvijeta upotpunio je njezinu kombinaciju.

Srebrna haljina, u potpunosti prekrivena sjajnim aplikacijama, bila je maksi kroja te dugih rukava, a elegantan i dobar kroja vrlo laskavo je naglašavao princezinu besprijekornu figuru. Princeza je također pokazala i da se vratila svojoj prepoznatljivoj plavoj nijansi kose, nakon kratkog eksperimentiranja s nešto tamnijom, smeđom nijansom.

Inače, ovo 18. izdanje svečanog događaja održavalo se pod temom 'Stogodišnji božićni bal'. Na aukciji u organizaciji Sotheby'sa prikupljena su sredstva za Zakladu princeze Charlene od Monaka i njezine projekte za prevenciju utapanja i obrazovanje djece kroz vrijednosti sporta.

BOŽIĆNI LOOK

Čizme koje nosi princeza Charlene najpoželjniji su model sezone

Pogledaj galeriju

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'