SA STILOM

Samo princezi Charlene polazi za rukom ovu 'dosadnu' nijansu učiniti toliko elegantnom i chic

14.12.2022 u 13:58

Bionic
Reading

Svako pojavljivanje u javnosti monegaške princeze Charlene, supruge princa Alberta II, pretvara se u pravi modni 'happening'

Plavokosa plemkinja, koja za svoje profinjene modne kombinacije dobiva same pohvale, oduševila je zaljubljenice u modu u elegantnom stajlingu.

U društvu 64-godišnjeg supruga, princa Alberta II, posjetila je Crveni križ u Monte Carlu te je dijelila prigodne božićne poklone.

Bivša olimpijska plivačica (44) i danas se može pohvaliti besprijekornom figurom te nema problema s osmišljavanjem modnih kombinacija jer joj sve dobro stoji.

  • +17
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: CRY-OLIVIER HUITEL. / THE PHOTO ONE / PROFIMEDIA

Premda mnogi zaziru od bež i smeđih tonova, koji su na glasu kao 'dosadni', elegantno izdanje princeze Charlene dokazuje upravo suprotno.

Princeza se držala jednostavnih tonova i nije pogriješila.

Elegantnom stajlingu teško je pronaći manu, a vjerujemo da bi brojne fashionistice vrlo rado isprobale upečatljiv kaput klasičnog kroja u boji devine dlake s potpisom švicarskog brenda Akris, sinonima za vrhunsku eleganciju s uvijek dobrodošlim modnim odmakom.

U DRUŠTVU BLIZANACA

Teško razdoblje sad je iza nje: Ovako izgleda obiteljska idila princeze Charlene

Pogledaj galeriju

Monegaška princeza nosi kreacije tog brenda u mnogim prigodama pa je i ovoga puta bila od glave do pete u Akrisovim komadima: chic dolčeviti i savršeno krojenim hlačama s tankim remenom, a točka na 'i' ovog cool stajlinga bile su stilettice u neobičnoj žutosmeđoj nijansi, izrađene od materijala u stilu zmijske kože.

Inače, princezi koju su mediji prozvali najtužnijom na svijetu, u posljednje se vrijeme vratio smiješak na lice te je bila dobro raspoložena u društvu supruga, a ovoga puta im društvo nisu pratili njihovi blizanci, princ Jacques i princeza Gabriella.

Njezina prepoznatljiva kratka kosa bila je počešljana na stranu, a šminka joj je bila svježa i prirodna, s blistavim tenom i nježno ružičastim usnama.

Princ Albert II uskladio je neutralne tonove supruge sa svojima, odlučivši se za kombinaciju u različitim nijansama plave.

Zajedničko pojavljivanje slavnog para nastavlja se na nedavni niz solo i zajedničkih angažmana, uključujući posjet princeze Charlene božićnom selu s blizancima ranije ovog mjeseca.

Inače, kako se ranije pisalo, Charlene je nestala iz javnosti 2021. nakon što je dobila rijetku infekciju uha, no u međuvremenu se oporavila i vratila u javni život.