DOBRA INVESTICIJA

Haljina iz Zare za kojom su lude mnoge Hrvatice trenutno je na sniženju; ugrabite ju za svega 150 kn

20.06.2020 u 09:40

Bionic
Reading

Mornarski uzorak i prugice nešto su u što se uvijek iznova isplati investirati jer to je klasika koja nikada neće izaći iz mode. Upravo zato, haljina na prugice iz aktualne ponude omiljenog high street brend Zara oduševile je brojne domaće trendseterice

Kada je početkom proljetne sezone na police Zare stigla u ponudu midi rastezljiva prugasta haljina, brojne su domaće blogerice i trendseterice požurile ugrabiti jednu u svojoj veličini. Danas je jedan od najprodavanijih komada popularnog high street brenda, a evo i zašto.

Haljina koja se prilagođava liniji vašeg tijela u uzorku koji nikada ne izlazi iz mode, idealna je za brojne prilike u toplijoj sezoni. Dobro će doći kao dnevna varijanta za odlazak u grad ili pak večernji stajling, a super se kombinira i uz dodatke za plažu. Naše modne zaljubljenice nose ju na drugačije načine.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Dreamy☁️

Objavu dijeli Nika Matic (@nikamatic)

Neke kombiniraju uz klasične balerinke, neke uz ljetne nude sandalice, a neke uz natikače koje posljednjih sezona ne silaze s modnog trona.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Offline.

Objavu dijeli Karla P.P.🦋 (@bonbonkarla)

Ova udobna haljina u Zari je trenutno na sniženju i može se nabaviti za 150 kuna, a idealna je investicija jer ćete ju moći nositi iz sezone u sezonu.

Zbog svog kroja dugih rukava može se nositi i u jesen te ranije proljeće te kombinirati uz razne traper i kožne jakne, kao i tenisice ili niske čizmice.