PONUDA IZ TRGOVINA

Pristaju svakom stilu: Pronašli smo najljepše modele haljina s tankim naramenicama

14.06.2020 u 07:56

Bionic
Reading

U duhu 90-ih, iznimno ženstvene, udobne i svježeg izgleda, haljine s tankim naramenicama još jednu ljetnu sezonu dominirat će modnom scenom, ako je suditi po bogatoj ponudi na policama high street trgovina

Prepoznatljive haljine s tankim naramenicama 90-ih godina postale su zaštitni znak brojnih dama iz svijeta slavnih. Bivša spajsica Victoria Beckham redovito je nosila njihove minijaturne verzije u kombinaciji s visokim cipelama dok je holivudska glumica Winona Ryder pomoću njih kreirala pamtljiva grunge izdanja u znaku kariranih košulja i kultnih čizama martensica.

Kao što nam dokazuje primjer slavnih dama, haljine s tankim naramenicama u stanju su se prilagoditi različitim stilovima, a nakon što su obilježile prošlogodišnje ljetne mjesece, njihova vladavina, po svemu sudeći, nastavlja se i ove godine.

Brojni modni stručnjaci već su je proglasili pobjedničkom haljinom ljeta, a zvijezde ulične mode naveliko je testiraju dokazujući koliko dobro pristaje uz komade poput popularnih sandala s tankim remenčićima i visoko rezane jakne te u kombinaciji s minijaturnim modelima torbi.

Zahvaljujući svojoj višesezonskoj popularnosti, haljine s tankim naramenicama isplati se imati u kolekciji u ormaru, a za vas smo izdvojili najljepše aktualne modele s polica high street trgovina.

  • +23
Haljine s tankim naramenicama Izvor: Promo fotografije / Autor: promo