COS I & OTHER STORIES

Počela su sniženja u & Other Storiesu i Cos Storesu, a mi smo izdvojili 20 haljina koje vrijedi ugrabiti

08.06.2020 u 11:05

Bionic
Reading

Domaće modne ovisnice zasigurno je obradovala vijest o dolasku brendova Cos Stores i & Other Stories na hrvatsko tržište, a upravo ovih tjedana započeli su s prvim valom sniženja koji su izvrsna prilika da svoju postojeću kolekciju u ormaru začinite nekim novim krpicama. Za vas smo izdvojili 20 modela haljina iz ponude obaju brendova koje se isplati ugrabiti prije nego što to netko učini umjesto vas

Ono što su mnogi godinama priželjkivali kako bi skratili svoje muke zbog odlazaka u kupovinu u inozemstvo, sada se ostvarilo. Popularni sestrinski brendovi H&M-a, Cos Stores i & Other Stories od svibnja su dostupni na hrvatskom tržištu, a modne zaljubljenice posebno će oduševiti vijest da su kod njih krenula ljetna sniženja.

Poput Cos Storesa, švedski brend & Other Stories redovito uspijeva spojiti inovativan dizajn i bezvremenski stil u svojim modnim kolekcijama, a navedeno je najuočljivije po pitanju haljina.

Kao neizostavan komad odjeće u ormarima žena diljem svijeta, nošenju haljina brojne se žene posebno vesele u ljetnim mjesecima, a dolazak do idealnog modela, iz ponude omiljenih brendova svjetskih trendseterica, nikada nije bio lakši zahvaljujući aktualnim sniženjima.

Ako još uvijek niste istražili koji se modeli haljina nose ove sezone, ne bi bilo loše provjeriti što kažu modni stručnjaci, a u međuvremenu u našoj fotogaleriji potražite svoje modne favorite po sniženim cijenama.

  • +15
Haljine na popustima Izvor: Promo fotografije / Autor: promo