zanimljiv spoj

Haljina ili spavaćica: Ana Gruica Uglešić nije odoljela hit haljini sezone, a ovaj stajling ne može proći nezapaženo

19.09.2022 u 18:34

Bionic
Reading

Izazovne i senzualne, slip haljine ove su se godine vratile na velika vrata. Ovaj trend s radošću su prigrlile brojne zaljubljenice u modu, a među njima i Ana Gruica Uglešić te je pokazala još jedan stajling koji ostavlja bez daha

Modni stručnjaci i zaljubljenici u modu jasno su ove sezone naglašavali da su slip haljine nosive uvijek i svugdje. Ne samo kao dio večernje modne kombinacije, ovaj senzualni odjevni predmet odlično funkcionira i kao dio dnevnog stajlinga. No, imajte na umu, nikada neće proći nezapaženo.

Vrlo laskave za siluetu, elegantne, a opet tako udobne za nošenje, slip haljine obožavali smo ljeti. A sada uz dodatak zatvorenih cipela, jakne ili mekog kardigana odlično funkcioniraju i za prve dane jeseni. Upravo takav zanimljiv modni spoj pokazala je Ana Gruica Uglešić.

Kao velikoj zaljubljenici u modu, pogotovo modne komade koji slave ljepotu ženskog tijela, splitskoj glumici i trenerici fitnesa za oko je zapela bijela slip haljina s dodatkom čipke, koju krasi senzualnost donjeg rublja. Haljina jako nalikuje modelu brenda Lioness koji se prodaje za 57 dolara (oko 430 kuna).

Zavodljivost haljine Ana je 'primirila' modnim dodacima. Tako su joj se na nogama našle tenisice jednog od najpopularnijih brendova, Golden Goose, a preko golih ramena prebacila je svijetli kardigan, modni komad koji je pravi hit u jesenskim danima.

U kombinaciji se našla i torbica Stelle McCartney u sivoj boji i prošivenih rubova, dovoljno prostrana za sve potrebne sitnice.

  • +7
Haljine slip kroja Izvor: Promo fotografije / Autor: promo