hrabri cut-out model

Može li izazovnije od ovoga? Ana Gruica Uglešić pozira sa suprugom i ističe tijelo u haljini koja nije za svakoga

01.09.2022 u 14:00

Bionic
Reading

Sezona vjenčanja u punom je jeku, a splitska glumica i fitness trenerica Ana Gruica Uglešić pokazala je kako se sa suprugom Boranom Uglešićem dotjerala za svadbeno slavlje koje se održavalo u luksuznom splitskom hotelu. Odjeveni u stilu James Bonda i senzualne djevojke, ovaj par zapalio je društvene mreže

On odjeven u tamno odijelo, besprijekorno bijelu košulju, kravatu s uzorkom te bijeli rupčić u džepiću i sa sunčanim naočala koje mu kriju pogled. Ona u crnoj midi haljini , cut-out modelu koji rasplinjuje maštu, srebrnim sandalama visoki potpetica, kožnoj jakni ležerno prebačenom preko golih ramena i malom Chanel torbicom. Pogleda također skrivenog iza sunčanih naočala pomalo retro stila.

Tako dotjerani Ana Gruica Uglešić i njezin suprug, ugledni splitski psihijatar Boran Uglešić uputili su se na jedno vjenčanje Splitu gdje su bili gosti. Fotografije je Ana objavila na svom Instagram profilu, a uz njih dodala opis: 'U opisu slike: James Bond i ona njegova u svatovima.'

Tko god je vidio fotografije nije mogao ostati ravnodušan, a njezini vjerni pratitelji i prijatelji dokazali su joj to i brojnim komplimentima kojima su se je obasuli u komentarima.

Za javna pojavljivanja, posebno ona svečana, splitska glumica i fitness trenerica, redovito odabire stajlinge koji privlače pažnju i ističu njezinu vitku figuru. Cut-out haljine ove su sezone model koji posebno privlači pažnju zaljubljenica u modu. Haljine s prorezima koje se vješto poigravaju sa senzualnošću nalaze se visoko na listi najpoželjnijih.

Mnogi se još uvijek dobro sjećaju Ane u crnoj haljini otvorenog struka koju je početkom svibnja odjenula za vjenčanje Iris Rajčić i Marka Livaje, a sada je tu upečatljivu kreaciju nadmašila također crnom haljinom midi duljine no sa vrlo izazovnim prorezima na dekolteu.

Ana Gruica Uglešić Izvor: Cropix / Autor: Josko Supic / CROPIX