ZGODNA I OPUŠTENA

Ponosna mama uz svog prvašića: Ana Gruica nije promaknula fotoreporterima pred splitskom osnovnom školom

05.09.2022 u 17:46

Bionic
Reading

U smjeloj dnevnoj odjevnoj kombinaciji, glumica Ana Gruica dopratila je svog jedinca Marata Ivana Šalkovića pred osnovnu školu u Splitu

Uz brojne druge roditelje prvašića, danas se pred OŠ Manuš u Splitu našla i glumica Ana Gruica, čiji sin Ivan Marat iz prošlog braka, kreće s obrazovanjem. Mama i sin ponosno su pozirali za fotoreportere, a domaća glumica nije skidala osmijeh s lica, jasno dajući do znanja kako se raduje novom poglavlju života svog jedinca.

Obilježila je Ana i na svom Instagram profilu ovaj važan dan, pa je objavila sliku sina s leđa na kojima se nalazi prva torba s nogometnim motivima te mu poručila: 'I evo ga. Prvi dan škole. Krenuo on. Bog te pratio na svakom koraku sine.'

Ana se za ovu prigodu i pristojno uredila, te kao i uvijek plijenila pažnju svojim sjajnim kombiniranjem aktualnih trendova. Na sebi je imala ležerne baggy hlače u kaki boji, te Birkenstock zatvorene natikače kojima će tek krenuti vladavina, majicu s printom te Celine mačkasti bijeli model sunčanih naočala. Uz osunčane pramenove i blistavi osmijeh nije joj bilo potreban nakit jer je dovoljno blistala.

Da će Marat pohađati školu u Splitu otkrio je još ranije ovog ljeta i njegov tata, hrvatski književnik Hrvoje Šalković, kod kojeg sin često i rado boravi u Zagrebu. Veliku pažnju medija nedavno je izazvala fotografija koju je na društvenim mrežama podijelila Ana Gruica, a na kojoj je pokazala koliko se svi, i njezin bivši partner Hrvoje, i današnji suprug Boran Uglešić, lijepo slažu i rado druže.

'Marat ujedinjuje obitelj', napisala je prije koji tjedan, podijelivši fotografije s Maratova 7. rođendana.