BAŠ JOJ PRISTAJE

Hailey Bieber nije odoljela efektnoj trenirci svima pristupačnog brenda kojeg vole i Hrvatice

20.11.2020 u 15:38

Bionic
Reading

Lijepa Hailey Bieber, manekenska zvijezda i supruga pop zvijezde Justina Biebera, zna kako se privlače pogledi bez obzira je li u nekom večernjem izdanju ili u nekoj ležernijoj varijanti

Kćer poznatog glumca Stephena Baldwina i supruga Justina Biebera vrlo brzo se nametnula kao jedna od najtraženijih manekenki nove generacije koju svoju popularnost duguju upravo društvenim mrežama.

Mlada Amerikanka, baš poput svojih bliskih prijateljica sestara Hadid ili Kendall Jenner, veliki je modni uzor mnogim fashionisticama koje s velikom pozornosti prate njezine stajlinge.

Zgodnoj Hailey fotografi su uvijek za petama, pa im nije promaknula niti u jednom od svojih sportivo izdanja u kojem je ukrala poglede.

  • +4
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Plavokosa ljepotica se tako odlučila za neobičnu crnu trenirku s otkačenim printom s potpisom popularnog španjolskog high street brenda Bershka koji rado nose i naše zaljubljenice u modu.

  • +2
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Manekenska zvijezda odlučila se za efektnu crno-bijelu varijantu iz kolekcije Billie Eilish x Bershka koja je nastala u suradnji s mladom glazbenom senzacijom Billie Eilish poznatoj po svojem osebujnom modnom stilu.

Ovaj cool look, Hailey je upotpunila Nikeovim tenisicama Air Jordan 1 koje su već neko vrijeme hit među trendsetericama, Pradinom torbicom te crnom maskom.

Inače, 22-godišnja ljepotica i njezin suprug Justin Bieber proslavili su nedavno prvu godišnjicu braka. Par je izrekao sudbonosno 'da' na ceremoniji za više stotinjaka uzvanika u Južnoj Karolini.

Mladenka nosila raskošnu vjenčanicu koji je za nju dizajnirao proslavljeni dizajner Virgil Abloh, osnivač brenda Off-White, a na velu je bilo ispisano 'dok nas smrt ne rastavi'.

S mladencima su slavili i Kendall Jenner, Camila Morrone, Alec Baldwin, kao i kontroverzni menadžer Scooter Braun. Za veliko svadbeno slavlje iskeširali su, kako se pisalo, nevjerojatnih 8 milijuna kuna.