CASUAL IZDANJA

Poznate Hrvatice uskočile u tajice i kratke topiće pa se pohvalile figurom koja izaziva zavist

20.11.2020 u 12:14

Bionic
Reading

Mnoge domaće trendseterice poput Severine, Nives Celzijus, Žanamari Perčić ili Ane Gruice Uglešić, spremno su uskočile u sportska izdanja i pohvalile se svojim isklesanim tijelima

Unazad nekoliko godina modni svijet je oduševljeno prihvatio trend nošenja sportske odjeće i izvan teretana ili sportskih terena, a globalna pandemija koronavirusa koja traje od veljače to je samo dodatno naglasila.

Osim što su svi poludjeli za udobnim komadima koji su idealni za primjerice rad iz home officea, odjeća za trening poput tajica, trenirki, kratkih topova ili tenisica sportskog dizajna, doživljava svoje zvjezdane trenutke.

  • +4
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Ni domaće zaljubljenice u modu nisu ostale ravnodušne prema ovom novom trendu, pa su tako pokazale kako izgledaju kad uskoče u tajice, kratke hlače ili topiće.

  • +2
Nives Celzijus Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Ovakvi stajlinzi im odlično pristaju budući da im besprijekorna figura nije pala s neba već je kontinuirano održavaju tjelovježbom.

Ovom se trendu nedavno priključila i Severina koja je oduševila svoje brojne obožavatelje na Instagramu kojih ima više od milijun kad je spremno uskočila u kratki top i tajice leopardskog uzorka.

Ljubiteljica sportskih izdanja je i pjevačica Žanamari Perčić koja se također može pohvaliti besprijekornom figurom, kao i Nives Celzijus.

Svoju vitku figuru tjelovježbom održava Ana Gruica Uglešić, kao i glumica Ecija Ojdanić.