SANJA MUSIĆ MILANOVIĆ

Graciozna i elegantna: Nova prva dama Hrvatske vjerna je svom stilu već dug niz godina

05.01.2020 u 22:59

Bionic
Reading

Supruga novoizabranog hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića u izbornoj je noći odabrala primjeren, a istovremeno upečatljiv stajling u bojama stranke koju zastupa njezin partner. Novopečena prva dama Republike Hrvatske Sanja Musić Milanović već godinama njeguje decentan, elegantan i ženstven stil

Baš kao što je i u prvom izbornom krugu u stožer supruga Zorana Milanovića stigla u smjelom izdanju i modno igrala na sigurno, tako je i ovoga puta Sanja Musić Milanović pogodila svojom odjevnom kombinacijom.

Nova prva dama RH odjenula je crvenu suknju A-kroja u crvenoj boji, a da joj je to jedan od omiljenijih krojeva, dokazala je s nekoliko primjeraka slične suknje u garderobi. S obzirom na to da njeguje i zastupa zdrav način života, gospođa Musić Milanović može se pohvaliti skladnom linijom te joj pristaju i nešto uži krojevi odjeće.

  • +36
Novi hrvatski predsjednik Zoran Milanović održao govor Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Diplomirana liječnica već godinama njeguje elegantan i ženstven stil, a večeras je tome dodala i vrlo otmjenu te urednu frizuru, kakve su se nosile 50-ih godina i vladale starim Hollywoodom, a kakve se vraćaju u modu.

Novoizabrani hrvatski predsjednik Zoran Milanović i Sanja Musić upoznali su se 1991. godine - on kao friško diplomirani pravnik, ona kao studentica medicine i rođena Zagrepčanka hercegovačkog podrijetla. Vjenčali su se tri godine kasnije te dobili dva sina. Navodno su prvi sitan novac zaradili kućnom prodajom usisavača.

Sanja Milanović Izvor: Pixsell / Autor: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Sve do ove kandidature svoga supruga gospođa Milanović nije dopuštala da se njeno ime vezuje uz SDP.