ZLATNI STUDIO

Gothic izdanje: U nikad izazovnijem stajlingu Mia Dimšić izazvala pomutnju na dodjeli

29.01.2023 u 16:34

Bionic
Reading

Glazbenica Mia Dimšić bila je među najzapaženijim uzvanicama sinoćnje dodjela nagrada Zlatni Studio koja se održala na pozornici HTV-ova studija 'Anton Marti'

Dodjela najveće medijske nagrade okupila je brojna poznata lica koja su se itekako potrudila oko svojih modnih kombinacija, pa glamura nije nimalo ne nedostajalo.

Severina, Jelena Glišić, Ana Begić Tahiri, Nataša Janjić Medančić, Tara Thaller, Mila Elegović ili Nina Violić, spomenimo neke, itekako su se potrudile oko svojih stajlinga, a mnogima je zapala za oko i opravica Mije Dimšić.

Šarmantna Slavonka koja nas je prošle godine predstavljala na Eurosongu u Torinu s pjesmom 'Guilty Pleasure', odlučila se za modni iskorak u all black stajlingu u mini haljini s detaljima od čipke i perja koju je uparila s trendi visokim čizmama.

POZNATA LICA

Glamura nije nedostajalo: Evo tko je sve bio na dodjeli nagrada Zlatni Studio

Pogledaj galeriju

Ovaj pomalo goth look, Mia je upotpunila statement metalnom ogrlicom i dramatičnim make upom kojim je istaknula oči.

Upečatljivu hrabru kreaciju koja je u prvi plan istaknula njezinu vitku figuru potpisuje naša poznata modna dizajnerica Matija Vuica.

Dodatnu gothic vibru Mijinom looku dala je i narukvica u tom stilu ukrašena spikeovima.

Inače, gotička estetika sve je popularnija zahvaljujući i Netflixovoj seriji 'Wednesday' s Jennom Ortegom u ulozi gotičarke tinejdžerice, članice obitelji Addams koja dolazi u 'Nevermore akademiju'.

Podsjetimo, voditelji ceremonije dodjele nagrada Zlatni Studio bili su Jelena Glišić i Mirko Fodor, a među nagrađenima našli su se i Nina Violić, Predrag Miki Manojlović, film 'Šesti autobus', Mario Lipovšek Battifiaca, 'Naj TikTok lice godine' - Antonio Milošević, Lovro Juraga, Nives Ivanković, Filip Šovagović, Zoran Šprajc za emisiju 'Stanje nacije', Alen Đuras....