FASHION GURU

Najbolje odjevena bila je Tara Thaller; haljina s prorezima kao stvorena je za njezinu skladnu figuru

  • 29.01.2023 u 15:51

  • Bionic
    Reading

    Dodjela medijskih nagrada Zlatni Studio privukla je brojna poznata lica na crveni tepih gdje su se nizali pomno odabrani stajlinzi koji nisu mogli proći ispod radara našeg modnog kritičara Fashion Gurua. Za oko mu je zapeo stajling Tare Thaller, a pohvalio je i još jednu damu

    Sinoćnja dodjela nagrada Zlatni Studio okupila je svu svitu naših poznatih na čelu sa Severinom, koja je bila elegantna.

    Sama dodjela je bila takva da sva sreća da postoje i drugi programi, ali mene ipak manje interesiraju nagrade, a više kiklje.

    POZNATA LICA

    Glamura nije nedostajalo: Evo tko je sve bio na dodjeli nagrada Zlatni Studio

    Pogledaj galeriju

    Najbolje odjevena je bila mlađahna glumica Tara Thaller, koja je dokazala da je zaslužila mjesto na mojoj ovogodišnjoj listi dobro odjevenih.

    Haljina s prorezima koju odlično nosi kao stvorena je za njezinu skladnu figuru. Kao glumica dobro zna pozirati, a osmijeh joj je itekako zarazan.

    Kontrast svim uzvanicima u crnom bila je Nina Violić koja je imala potpuno drugačiju haljinu od svih, ne samo po boji, već i po samom dizajnu i materijalu. Sviđa mi se njezin stajling!

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.