BOLNO PRIZNANJE GLUMICE:

Godinama se borim s mentalnim poremećajem

02.05.2014 u 22:24

Bionic
Reading

Glumica Amanda Seyfried u iskrenom intervjuu za časopis Elle progovorila je o opakoj bolesti s kojom se bori od djetinjstva

'Bolujem od anksioznosti i opsesivno kompulzivnog poremećaja, a mnoga djeca to imaju. Bojiš se toga, bojiš se svog mozga. Danas žalim mlađu sebe, mislila sam da sam luda. Odakle taj strah dolazi? To nema nikakvog smisla. Ubrzo je to na mene utjecalo i fizički - imala bih vrtoglavice, plakala, a svjetla su mi bila prejaka', otkrila je slavna glumica Amanda Seyfried u iskrenom intervjuu za časopis Elle.


Bez ustručavanja je progovorila o bolesti s kojom se bori već godinama, a još kao dijete osjećala je konstantnu napetost te se nikako nije mogla opustiti; već tada joj je bio dijagnosticiran opsesivno kompulzivni poremećaj, koji je s godinama naučila držati pod kontrolom iako još uvijek vodi borbu s tom opakom mentalnom bolešću.

'Lagala bih kad bih rekla da nisam konstantno svjesna toga što radim sa svojim tijelom. Ne moram izgledati kao supermodel i ne moram imati takve trbušne mišiće, kamera to ne vidi. Ali kako smo svi stvoreni da želimo imati ono što drugi imaju, ja sam također žrtva tih stvari', rekla je iskreno.