UDOBNE I TRENDI

Glumačka zvijezda u cipelama koje ili volite ili mrzite, no jedno je sigurno - ponovno su u modi

18.03.2023 u 21:24

  • +7

Florence Pugh

Izvor: Profimedia / Autor: TATIANAK / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Nije tajna da se Florence Pugh i Valentino vole ne samo na crvenom tepihu ego i izvan njega. Mlada glumačka zvijezda prošetala je u najnovijim komadima te luksuzne talijanske modne kuće i to u društvu bake, a čini se da dijele i sličan modni ukus kad su cipele u pitanju

Florence Pugh već neko vrijeme surađuje s Valentinom, a svim se u pamćenje usjekla ružičasta kreacija te talijanske modne kuće koju je glumica nosila prošle godine, ponajviše zbog prozirnog topa ispod kojeg nije nosila ništa.

Za dodjelu Oscara također je nosila Valentinovu kreaciju, no crna minica s ogromnim u sviaksto-bež plaštom nije naišao na previše odobravanja, a sličan je stajling imala i na zabavi Vanity Faira održanoj nakon dodjele filmskih nagrada.

No Valentino nije zadužen samo za njezina pojavljivanja na crvenom tepihu, što je dokazala i najnovijim stajlingom. Lijepa 27-godišnja glumica uz tamnoplave traperice širokih nogavica, nosila je kaput u camel nijansi s kapuljačom s prepoznatljivim logom omiljenog dizajnerskog brenda.

Kaput s kapuljačom inače je omiljen izbor Angeline Jolie, koja je barem kad su kaputi u pitanju vjerna drugom talijanskom brendum Max Mari. Florence je stajling zaokružila Valentinovom torbom, modelom La Troisieme s prepoznatljivim Toile Iconographe logo i wedge cipelama, modelu s tankom punom petom koji se ove sezone u modu vratio u velikom stilu.

Ove stabilnija i udobnija verzija cipele na petu mnogima nije draga, no činjenica je da su ponovo osvojile srca modnih zaljubljenica, a nije im odoljela ni lijepa Florence, koja nosi elegantan model u neutralnoj taupe nijansi.

I dok smo punu petu navikli viđati na espadrilama, ovog proljeća stižu u nešto profinjenijem izdanju, s jako tankom ženstvenom petom.