MUDAR ODABIR

Glamurozno izdanje nove šefice Zare: U haljini iz vlastitog modnog carstva nikoga nije ostavila ravnodušnim

26.06.2022 u 21:06

Bionic
Reading

I kada je u pitanju pojavljivanje na modnoj reviji dizajnerskog brenda kao što je francuski Dior, Marta Ortega ne odustaje od ideje nošenja komada iz vlastitog modnog carstva

Predstavljanje nove cruise kolekcije dizajnerice Marie Grazie Chiuri na čelu modne kuće Dior ovih se dana dogodilo u španjolskoj Sevilli, a u glamuroznoj reviji iz prvih redova uživala je 38- godišnja Marta Ortega.

Marta Ortega Izvor: Profimedia / Autor: Leandro Wassaul / Zuma Press / Profimedia

Medijski buzz koji je stvorila Diorova revija u Španjolskoj, nasljednica carstva Inditex mudro je iskoristila kako bi ispromovirala poseban komad iz Zarine nadolazeće Atelier kolekcije. Riječ je o haljini iz premium linije brenda, čiji su kaputi već izazvali senzaciju ove zime, a koja se ističe grčkim krojem i mnoštvom srebrnih šljokica nalik majici s naramenicama.

Lepršavi model haljine sa Zarinim potpisom nesumnjivo će rezultirati velikim interesom jednom kada se nađe u prodaji, a ovaj efektan model Ortega je kombinirala uz sandale koje također stižu s potpisom brenda iz njezina vlastitog modnog carstva.

Kako se doznaje riječ je o bijelim sandalama s potpisom Massima Duttija, a u prodaji se zahvaljujući sezonskom popustu danas mogu nabaviti po cijeni od 450 kuna.