NOVA DOZA LUKSUZA

Izgledaju poput dizajnerskih: Zarina najnovija kolekcija kaputa nikoga ne ostavlja ravnodušnim

10.12.2021 u 12:52

Bionic
Reading

Ove sezone u španjolskoj Zari rakoš je podjednako važna i danju i noću, a ovaj popularni high street brend navedeno je uspio potvrditi i novom capsule kolekcijom kaputa koja se od ovoga tjedna nalazi u prodaji

Zara Atelier nova je modna linija brenda iz španjolske grupacije Inditex, a otvorena je limitiranom kolekcijom kaputa vrhunskoga dizajna i izrade.

Zarin dizajnerski tim, kako je otkriveno, predstavljat će dvije ograničene kolekcije godišnje u liniji Atelier, od kojih će svaka biti usmjerena na reinterpretaciju baznih komada u ženskoj garderovbi na umjetnički, drugačiji i sofisticirani način.

Kolekcijom kaputa jedinstvenoga izgleda i u duhu visoke mode, Zara je predstavila svoju novu liniju Atelier, a od ovoga tjedna dostupna je u prodaji u web trgovini i fizičkim trgovinama diljem svijeta.

  • +4
Zara Atelier Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Vijest o lansiranju nove linije premium odjeće Zaraje brižno skrivala od javnosti, no kći osnivača grupacije Inditex u jednom od kaputa iz ove kolekcije protekloga tjedna ugledana je u Madridu.

Marta Ortega Perez, a koja je ovih dana zamijenila svog oca na poziciji predsjednice grupe Inditex, viđena je u kaputu boje devine dlake ukrašenom crvenim, cvjetnim uzorkom iz spomenute kolekcije, a kojega su brojni povezali s modelima kakve je ove sezone predstavila modna kuća Valentino.

MODNI KLASIK

Jedna ljepša od druge: Crne haljine za sve prigode predstavljene u novoj Zarinoj kolekciji

Pogledaj galeriju