MARTA ORTEGA

U zemljanim tonovima: Kći vlasnika Zare na ljetnom odmoru spojila hit komade sezone

08.06.2022 u 12:31

Bionic
Reading

Za svoju ljetnu destinaciju nova šefica Zare odabrala je Francusku rivijeru na kojoj posljednjih dana uživa u društvu supruga i kćeri

Kako je prošle godine najavljeno kći osnivača i vlasnika Inditexa, Marta Ortega Perez, 1. travnja preuzela je upravljanje najvećim distributerom jeftine mode, a zahvaljujući ovoj dužnosti posljednjih tjedana nalazi se u posebnom fokusu javnosti, pa tako i na ljetnom odmoru.

Sa suprugom Carlosom Torrettom i kćerkicom ova 38- godišnja biznismenka za svoj ljetni odmor odabrala je Francusku rivijeru, točnije Cannes u kojemu je uočena prilikom dolaska u luksuzni hotel Eden.

  • +2
Marta Ortega Izvor: Profimedia / Autor: Newspress / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

I dok u svečanim prilikama nerijetko riskira s aktualnim modnim trendovima, svoje casual stajlinge Ortega u većini slučajeva kreira klasičnim komadima u kombinaciji sa skupocjenim komadima dizajnerskog potpisa.

Na ljetnom odmoru navedeno je dokazala stajlingom u zemljanim tonovima od vječnog lana.

Niti jedna tkanina tako dobro ne utjelovljuje vruće mjesece u godini od vječnog materijala lana. Prirodna vlakna dobivena od lana izuzetno su prozračna, a imaju i rashlađujući učinak na kožu, što je itekako dobrodošlo u borbi s ljetnim vrućinama.

  • +28
Odjeća od lana Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Odabir lanenih komada nove šefice Zare uključivao je košulju prugastog uzorka i bež suknju asimetričnog kroja, a njezin stajling činili su i neizostavni ljetni dodaci poput šešira i sunčanih naočala za zaštitu od UV zračenja.

Ovim ljetnim stajlingom Ortega je i sama dokazala naklonost vrućem sezonskom trendu u znaku japanki, a njihovu elegantnu, bež inačicu pridružila je podjednako trendovskom odabiru - pletenom modelu slamnate torbice.

  • +17
Ljetne pletene torbe Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije