ASHLEY GREENE:

Gerard Butler je jako seksi, ali prestar je za mene

19.10.2011 u 10:54

Bionic
Reading

Zgodnu glumicu iz sage 'Sumrak' povezivali su između ostalih i s 41-godišnjim Gerardom Butlerom, no lijepa Ashley Greene (24) kaže da joj je on ipak prestar

Ashley Greene (24) koja u sagi igra vampiricu dobrog srca Alice Cullen na glasu je kao velika zavodnica, a među nekim njezinim 'žrtvama', kako se pričalo, našli su se Joe Jonas, Jared Followill iz benda Kings of Leon, Chris Evans i Kellan Lutz.

Ash obično viđamo u jednostavnim casual kreacijama, no za magazin Allure pokazala se u senzualnom izdanju u haljini s potpisom Zaca Posena, s naglašenim očima i seksi frizurom, piše Daily Mail.

Glumica je otkrila i nekoliko zanimljivih razmišljanja o ljubavi i muškarcima.

Iako su je povezivali i sa zgodnim Gerardom Butlerom, lijepa Ashley kaže da između njih nije bilo ništa.

'On je nevjerojatno seksi i privlačan muškarac. Nažalost, ipak je malo prestar za mene', rekla je Ash, dodavši da je još uvijek svi zapitkuju je li u neprijateljskim odnosima s Demi Lovato koju je navodno Joe Jonas ostavio zbog nje.

Ashley kaže da joj je zbilja drago što se Demi oporavila.

'Demi i ja zapravo nikad nismo ni imale problem, ali čini se da je to medijima jako zanimljivo. Pa i Jennifer Aniston stalno zapitkuju za Angelinu', kaže Ashley.

Mlada glumica nije željela komentirati je li u tajnoj vezi s Reeveom Carneyjem, zvijezdom mjuzikla Spiderman: Turn Of The Dark koji je postavljen na Broadwayu