osvaja izgledom

Gdje se pojavi Sharon Stone, svi padaju u drugi plan

19.05.2017 u 14:04

Bionic
Reading

Sharon Stone zablistala je na dodjeli nagrada Women's Choice u kratkoj srebrnoj haljini u kojoj je pokazala zavidnu liniju i seksi noge koje pamtimo iz 'Sirovih strasti'. Glumica je zračila izvana i iznutra, a vjerojatno je razlog tomu i prestižna nagrada za ikonu godine koja joj je uručena na ceremoniji u Los Angelesu

Glumica Sharon Stone pristigla je u Los Angeles na dodjelu nagrada Women's Choice. Na crvenom tepihu ostavila je sve prisutne bez daha kada se pojavila u kratkoj metalik srebrnoj haljini. Iako je gotovo kročila u šezdesetu, 59-godišnja glumačka zvijezda ne suzdržava se od provokativnih modnih kombinacija, a zašto i bi kada izgleda sjajno.

Haljina ravnog kroja koju je Sharon odlučila nositi na jedno rame otkrila je glumičine vitke noge, kojih se ne bi posramile ni puno mlađe kolegice. Glumačka ikona, koja slovi za jednu od najljepših žena u Hollywoodu, preko svoje metalik haljine je prebacila bež baloner koji je outfitu dodao dozu klasične elegancije.

Zanimljivo je da je prelijepa glumica uz svoju srebrnu haljinu odlučila kombinirati zlatne modne dodatke, što mnoge žene radije izbjegavaju. Viseće statement naušnice i sandale dale su odličan završni pečat cjelokupnom stajlingu koji je glumica iznijela briljantno.

No briljirala nije samo na modnom planu. Glumica je s dodjele nagrada otišla kući bogatija za prestižnu nagradu ikone godine koju je osvojila prema odabiru ženske publike. Nakon što se 1992. godine proslavila filmom ' Sirove strasti', scena u kojoj Sharon križa noge postala je kultna, a njezina je karijera od tog trenutka rapidno rasla.

Glumica je postala primjer mnogim ženama diljem svijeta zahvaljujući svom djelovanju, kako na malim ekranima, tako i izvan njih. Iako ju većina zna kao jednu od najljepših holivudskih glumica, mnogi ne znaju da je već sa 17 godina osvojila titulu Miss Pennsylvanije, a prije nego što se proslavila ulogom u filmu 'Sirove strasti' slikala se i za časopis Playboy.