PREPLAVILI JE ČESTITKAMA

Obiteljsko slavlje Sharon Stone: Ponosna majka trojice sinova

14.03.2017 u 13:49

Bionic
Reading

Sharon Stone proslavila je 59. rođendan u društvu obitelji i prijatelja, a na društvenim mrežama objavila je i fotografije svojih sinova

Slavlje u obitelji slavne glumice Sharon Stone počelo je u petak, kada je na svom Instagramu objavila kratki video s opisom 'Rođendanski ples', no to je bio tek početak veselog vikenda povodom njezinog  59. rođendana.

Birthday dance. 🎂

Objavu dijeli Sharon Stone (@sharonstone)

Njezina tri sina, 16-godišnji Roan Joseph Bronstein, 11-godišnji Laird Vonne Stone i  godinu dana mlađi Quinn Kelly Stone, pripremili su majci najslađe iznenađenje, dočekavši ju kod kuće s velikim balonima i, sudeći prema fotografijama, oduševili lijepu glumicu.

Happiest Birthday! ❤

Objavu dijeli Sharon Stone (@sharonstone)

Inače, Sharon je svog najstarijeg sina usvojila za vrijeme braka s Philom Bronsteinom, a nedugo nakon rastave odlučila se za posvajanje Lairda i Quinna.

Budući da zvijezda 'Sirovih strasti' rijetko kada počasti svoje fanove privatnim fotografijama iz obiteljskog albuma, ne čudi to da su ove oduševile obožavatelje koji su glumicu preplavili čestitkama na društvenim mrežama.

Sharon je jednom prilikom progovorila o svome iskustvu kao samohrane majke trojice dječaka te kazala kako joj, kao i svakoj zaposlenoj majci, nedostaje nekoliko sati u danu za sve obveze.

Balloons from my boys...#family #birthday #❤

Objavu dijeli Sharon Stone (@sharonstone)