LJEPOTICA IZ VENEZUELE

Gabriela Isler nova je Miss Universe

10.11.2013 u 09:32

Bionic
Reading

Nova Miss Universe Maria Gabriela Isler dolazi iz Maracaya, ima 25 godina i trenutno radi na Venevision TV Network. Hrvatska predstavnica Melita Fabečić nije se plasirala među deset polufinalistica

Lijepoj Gabrijeli Isler krunu je predala Amerikanka Olivia Culpo. Prva pratilja je Patricia Yurena Rodriguez iz Španjolske, a druga Constanza Baez iz Ekvadora. U Top 10 finalistica, osim dobitnica titula, bile su i Miss Velike Britanije, Miss Indije, Miss SAD-a, Miss Ukrajine te Miss Dominikanske Republike.

Iako su je mnogi spominjali kao jednu od pet favoritkinja, naša predstavnica, 18-godišnja Melita Fabečić, nije se uspjela plasirati među deset polufinalistica.


Melita Fabečić

Ivana Delač Đolo, direktorica odnosa s javnošću direkcije Miss Universe Hrvatske, objasnila je da je Melita svojom ljepotom očarala fanove diljem svijeta koji su je nekoliko mjeseci prije svjetskog izbora svrstavali među najljepše kandidatkinje ovogodišnjeg izbora i dijelili njezine fotografije na svim društvenim mrežama i blogovima.

'Lenta s imenom naše zemlje obišla je svijet u rekordnom roku, što je izvrsna promocija za Hrvatsku i našu mladu ljepoticu koja je blistala na sceni u finalu. Prestižni i vrlo čitani portal Globalbeauties.com, od početka je pratio Melitu, kao i Missosology, te su nebrojeno puta pisali o njezinoj fotogeničnosti i izvrsnom scenskom nastupu', kazala je Đolo.

Nekoliko dana prije finala Melita Fabečić zahvalila se svima na potpori putem svog Facebook profila.

'Presretna sam, nikada nisam mogla ni pomisliti da ću dobiti ovoliko podrške iz cijeloga svijeta, a naročito iz Hrvatske! Toliko pošte, poruka i ljubavi od svih! Hvala svima koji su me podupirali', izjavila je Melita putem društvene mreže.


Maria Gabriela Isler

Program 62. po redu natjecanja za Miss Universe vodili su Mel B i Thomas Roberts, a nastupili su Emin, Panic!at the Disco i Steven Tyler