ZA LJEPŠI BOŽIĆ

Froddo, Bambi i Dobri buvljak pokrenuli humanitarnu akciju

17.12.2013 u 15:10

Bionic
Reading

Froddo, Bambi i Boško pozivaju građane da na portalu Dobrog buvljaka doniraju rabljene stvari, obave svoju božićnu kupnju i tako pomognu djeci

Ivančica, tvrtka s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji obuće i vlasnik renomiranih dječjih brendova Froddo i Bambi, u suradnji s Dobrim buvljakom pokrenula je humanitarnu akciju 'Pomažem jer znam kako je biti u tvojim cipelicama'. Cilj akcije je motivirati građane da doniraju stvari koje više ne trebaju i potaknuti ih na kupnju rabljenih stvari, a kako bi se prikupilo što više sredstava za rad udruga koje pomažu djeci.

Prikupljenim sredstvima od prodaje rabljenih cipela i ostalih stvari na web portalu Dobrog buvljaka namjerava se pomoći udrugama koje poglavito brinu o djeci, koja u potpunosti ovise o odraslima. 'Svakom donacijom korak smo bliže cilju i sretnom odrastanju naših najmlađih!', poručuju pokretači akcije.

Crveni nosevi, Klaunovi doktori Dječja sreća, Udruga za pomoć djeci i socijalno ugroženim obiteljima, Duh, Udruga za pomoć djeci s teškoćama u razvoju i mladih s invaliditetom, Klub roditelja nedonoščadi 'Palčići', Krijesnica, Udruga za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima, Mali princ, Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom, neke su od udruga koje brinu o djeci kojima se ovom akcijom želi pomoći.

Pozivaju se građani da na Dobrom buvljaku obave svoju božićnu kupnju i usput naprave dobro djelo - novac od kupnje uplate humanitarnoj udruzi po izboru. Akcija 'Pomažem jer znam kako je biti u tvojim cipelicama' ujedno označava i početak suradnje Buvljaka i Ivančice koji će i u 2014. različitim humanitarnim akcijama nastaviti pomagati djeci, ali i njihovim roditeljima.