UVIJEK DRUGAČIJA

Franka Batelić promijenila dva originalna stajlinga, a mi se ne možemo odlučiti koji joj bolje pristaje

30.01.2019 u 13:54

Bionic
Reading

U studiju Hrvatske radiotelevizije Anton Marti dodijeljene su nagrade publike za hit godine - Cesarica 2018. Pjevačica Franka Batelić slavila je dvostruku pobjedu, a njezine odjevne kombinacije u kojima je zablistala na ovogodišnjoj dodjeli ostavile su nas bez riječi

Dobitnici Hrvatske glazbene nagrade publike za hit godine - Cesarica su Petar Grašo s pjesmom 'Ako te pitaju' i autorski dvojac Tonči i Vjekoslava Huljić, dok je Franka Batelić kući otišla s čak dvije nagrade. Publika koja je glasala tijekom cijele 2018. godine odabrala je Frankinu pjesmu 'S tobom' za hit u svibnju, a potom i pjesmu 'Kao ti i ja' za hit u listopadu.

'Mislim da je u ovom trenutku svatko od nas na ovoj dodjeli nagrada preplavljen emocijama, sretan, ponosan, ispunjen. Za glazbenika ne postoji veća nagrada od nagrade publike i zato svima vama, iz dubine mog bića, iz cijelog srca hvala što ste čak dvije moje pjesme odabrali kao hitove mjeseca prošle 2018. godine. Hvala na povjerenju, hvala na tom uvijek potrebnom vjetru u leđa. Ove nagrade su mi najveća motivacija za dalje i obećavam da ću dati još više i bolje od sebe i u 2019. S vama je život muzika, s vama je sreća navika', napisala je Franka na svom profilu na Instagramu nakon što je na jučerašnjoj svečanosti u studiju Hrvatske radiotelevizije primila nagrade.

  • +3
Franka Batelić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Izvan fokusa

Lijepa pjevačica za dodjelu se presvukla dva puta. Za nastup na pozornici Franka je odabrala malu crnu haljinu od čipke s efektnim volanima od tila hrvatskog dizajnera Ivana Alduka, potom se za uručenje nagrada presvukla u elegantni crni kombinezon preko kojeg je nosila prozirnu točkastu haljinu od tila spuštenih ramena i predimenzioniranih rukava, a riječ je o kreaciji hrvatskog dizajnerskog dvojca eNVy room, čiju je haljinu sinoć u Beogradu nosila i Jelena Rozga.