GODIŠNJA TOP LISTA

Fashion Guru: Ovo su najbolje odjevene osobe u Hrvatskoj

  • 12.01.2019 u 11:14

  • Bionic
    Reading

    Na tradicionalnoj listi najbolje odjevenih osoba na domaćoj društvenoj i estradnoj sceni, koju je sastavio naš dežurni modni kritičar Fashion Guru, ove godine našlo se najviše glumica, ali i jedan glumac, a svoje mjesto pronašla su i imena s glazbene scene te poneko iz poduzetničkih voda

    10. Maksim Mrvica

    Prošle godine nešto se i pojavljivao u javnosti pa je opet skrenuo pažnju na sebe, ali ovaj naočiti Dalmatinac je oduvijek plijenio pažnju ne samo svojim glazbenim umijećem i performansama na klaviru, nego i svojim stilom. Uvijek u uskim odjevnim kombinacijama i špic cipelama, definitivno je dao do znanja da ima svoj stil koji mu itekako dobro pristaje.

    • +3
    Fashion Guru - Maksim Mrvica Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak

    9. Branka Krstulović

    Ako netko zna nositi skupe trendovske komade, a da ne vrište da su to poznati brendovi, onda je to Branka. Na njoj ništa ne vrišti, ali pomno pazi da je uvijek u trendu, bilo da se radi o hlačama od samta, bilo razbarušenoj frizuri.

    • +5
    Fashion Guru - Branka Krstulović Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

    8. Bojana Gregorić Vejzović

    Zgodna Bojana već je stalna gošća na ovakvim listama. Njezina transformacija leži dijelom i u njenom pozivu i zbog toga može nositi sve sa stilom. Nebitno radi li se o nakićenim Skokinim kreacijama ili pak o jednostavnim i zavodljivim komadima s potpisom Envy rooma - Bojana sve to izvede baš onako kako treba.

    • +11
    Fashion Guru: Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

    7. Davor Bienenfeld

    Nevjerojatna transformacija koju je izveo Davor dovela ga je na ovu top listu. Od punačkog momka, pa do istesanog muškaraca koji je uspio izgraditi svoj stil, od dandy kariranih odijela, preko sportskih izdanja kada vozi bicikl, do obične majice i traperica, Davor se uspio vizualno preobratiti i valjda je zadovoljan trenutačnim izdanjem. Mi svakako jesmo.

    6. Franka Batelić

    Mlada pjevačica strpljivo je pratila svog momka i onda je samo jedan dan rekla - a sada bih malo ja na scenu. Nije pogriješila, a vidimo i da je dok je bila odsutna naučila ponešto o odjeći i stilu. Sva sreća da je imala mogućnosti za to. Tako se Franka u nekoliko godina pretvorila u jako zgodnu ženu koja se još stilski traži, ali svejedno je svojim nastupima u prošloj godini dala naznake da je itekako na dobrom putu.

    • +22
    Fashion Guru - Franka Batelić Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

    5. Nikolina Pišek

    Ako je itko pokazao svu raznolikost modne industrije, a da sve to ipak ima neku poveznicu i eklektični stil, onda je to uspjela Pišekica. Našlo se ove godine u njezinim stajlinzima svega; plave, crvene, bež, visokih čizama, 'najružnijih' tenisica za posjet vatrogascima ili ultrakratkih toaleta za neku glamuroznu priliku. Sva sreća da ima priliku ta posebna modna izdanja pokazati na druženjima sa svjetski poznatim facama, a i donijeti na trenutak pravi modni svijet u ovu našu izmučenu zemlju.

    • +11
    Fashion Guru - Nikolina Pišek Ristović Izvor: Pixsell / Autor: Tportal montaža

    4. Janko Popović Volarić

    Prvo mu moram odati priznanje jer je uspio izdržati još jednu sezonu 'Supertalenta', nije to lako kada imaš svakakve natjecatelje i kolege. Uz sve to on je uspio istaknuti se suvislim rečenicama i dobrim stajlinzima. Jest da se ponavljao u kombinacijama, ali bolje i tako nego da nas je iznenadio kakvim lošim izdanjem. U moru bezvezno odjevenih muškaraca na našoj estradi, a političari su nam zgadili sve, pa i jedino po čemu se poznaju prava gospoda - odijela i lijepo ponašanje - Janko nam je barem malo vratio nadu.

    • +5
    Fashion Guru - Janko Popović Volarić Izvor: Pixsell / Autor: Danijel Berkovic/PIXSELL

    3. Ljupka Gojić Mikić

    Kakva bi to bila top lista, a da na njoj nema jedne od najrevnijih mama i manekenki aktivnih na društvenim mrežama. Njezine modne kombinacije idu od jednostavnih pa do otkačenih, ali sve je uvijek ujednačeno i Ljupka nikada ne izlazi iz svojeg stilskog odabira.

    Formula je da neku jednostavnu haljinu začinite pomalo otkačenim nakitom ili, ako imate mogućnosti, nekim ludim cipelama, a uz to uvijek ide dotjerana frizura i minimalno make upa.

    • +7
    Fashion Guru - Ljupka Gojić Mikić Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

    2. Zrinka Cvitešić

    Sretan sam da imamo barem jednu glamuroznu glumicu jer sve ostale ili imaju pogrešnu sliku o tome što glamur treba biti ili jednostavno pretjeruju pa ponekad smiješno izgledaju krinolina haljine na kazališnoj premijeri u Zagrebu. Ona se ne pojavljuje na događanjima ako to nije u svrhu njezina posla, a kada se pojavi, onda je to obično u haljini s potpisom omiljene joj dizajnerice Matije Vuice, koju jako dobro nosi. Poneke su izazovne, a neke i pomalo teatralne, ali uvijek im Zrinka da taj wow efekt.

    • +4
    Fashion Guru - Zrinka Cvitešić Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

    1. Jadranka Đokić

    Svi koji poznaju Jadranku znaju da je ovo mjesto zasluženo. Na prvo mjesto moje top liste dospjela je samo iz jednog razloga - jer je svoja i ne podliježe nikakvim trendovima. Na njoj ne možete vidjeti čizme od dva soma eura ili neku kreaciju od koje će vam se zavrtjeti u glavi. Njezine modne kombinacije su posebne, bezvremenske, nema tu trendovskih ustupaka, a uz sve to tako je rijetko vidimo da se prešetava po društvenim događajima pa da bi nam dosadila. Ona dobro dozira sebe privatno, ali je najvažnije to da je gledamo u punom sjaju kao glumicu.

    • +2
    Fashion Guru - Jadranka Đokić Izvor: Promo fotografije / Autor: Press SFF

    Severina – bez kategorije

    Ove godine sam odlučio našoj najvećoj pjevačici dati posebno mjesto jer njezina revnost prema modi i trendovskim krpicama stvarno je zaslužila svaku pohvalu. Mora se priznati da izgleda dobro, koliko vidim mlađahni momak je pored nje u slozi i ljubavi, na skandale se više ne obazire, pjeva prema potrebi, a društvene mreže zatrpava svojim modnim kombinacijama. Sve što stavi na sebe sljedbenice pokušavaju kopirati, ali jedino Seve to uspijeva isfurati nevjerojatnom lakoćom.

    • +7
    Fashion Guru - Severina Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram