novi hit

Francuskinje je obožavaju: Ova frizura izuzetno se lako održava, a idealna je za ljetne dane

15.06.2020 u 14:44

Bionic
Reading

Uočena na modelima u sklopu predstavljanja nove kolekcije modne kuće Givenchy i slavnim damama poput britanske ikone stile Alexe Chung i Francuskinje Charlotte Gainsbourg, razbarušena stepenasta frizura u duhu 70-ih u modu se vratila na velika vrata

Razbarušena stepenasta frizura godinama je zaštitni znak poznate francuske glumice i kantautorice Charlotte Gainsbourg, a stiže u kraćoj i duljoj verziji.

Kome je namijenjena? Svim damama koje požele naglasiti boemski šik u aktualnoj godini s dodatkom zavjesa šiški, poput britanske ikone stila Alexe Chung, ili rokerski stil poput Francuskinje Charlotte Gainsbourg, a njezine ultramoderne, kratke inačice viđene su na brojnim modelima tijekom predstavljanje nove kolekcije visoke mode s potpisom brenda Givenchy.

Na kosi kratke ili srednje duljine poželjne su frizure s prirodnim pokretom, a razbarušena i blago valovita frizura koja kosi daje potreban volumen, poput razbarušene stepenasto ošišana kosa, idealan je odabir.

Prema riječima svjetskih frizerskih stilista, ove sezone veliki je naglasak na prirodnom izgledu kose u znaku frizura s brojnim mogućnostima stiliziranja.