SNAŽNA ŽENA

Frajeri se boje Maje Vučić, a njoj se sviđa Boran-aga

Maja Vučić 01

Maja Vučić 01

Izvor: tportal.hr / Autor: Dražen Breitenfeld

Bivša divasica Maja Vučić u posljednje je vrijeme ljubav prema glazbi zamijenila ljubavlju prema psihologiji, što ju je osnažilo kao ženu, ali i ostavilo traga na ljubavnom planu, jer smatra da se muškarci boje jakih žena. Maja ne očajava, oko je bacila na Boran-agu, zasad samo na TV prijemniku

U intervjuu danom Večernjem listu, Maja ističe kako je stalno sretna jer je zadovoljna sobom - sluša dobru glazbu, smije se i pleše. Snimila je i novi album, no ne planira ga još izdavati, jer su loša vremena. Tako je glazbu nakratko ostavila po strani i otkriva da dobro živi od svoje velike ljubavi - psihologije.

Bivša divasica radi kao savjetnica, tj. life coach, te je trenerica komunikacije s medijima u visokom menadžmentu i visokoj politici, što joj je uvelike pomoglo da postane snažna žena.

'Najlakše se prepustiti samosažalijevanju, no ne postoje nerješive situacije. Ponekad mi bude teško i dam si oduška pa zaplačem, ali ne zato što sam bespomoćna, nego jer tako bacim sav teret s duše', rekla je Maja za Večernji list.

Iako je prošlo više od tri godine otkako je napustila glumca Igora Hajdarhodžića, s kojim ima šestogodišnju kćer Gitu, Maja ne žali ni za čim.

Smisao je našla i u humanitarnom radu za UNICEF. Važna joj je vjera u sebe pa je svoje probleme uvijek sama rješavala, a majčinstvo ju je samo još očeličilo.

Mišljenja je da se normalni muškarci boje jakih žena pa joj prilaze samo tipovi 'simpleks vulgaris'. Stoga trenutačno nema dečka, ali ako baš morate znati, sviđa joj se junak iz turske sapunice Boran-aga.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!