JE LI OVO BOJKOT?

Fijasko na koncertu Doris u Beogradu

15.02.2014 u 10:43

Bionic
Reading

Tri mjeseca trajala je promo kampanja za valentinovski koncert Doris Dragović, koja je u Beogradu nastupila nakon 25 godina. No prodala je svega nešto više od 1000 karata, a imala je već problema tijekom jednog nedavnog intervjua, koji je prekinula

Na koncert Doris Dragović u Beogradu došlo je tek nešto više od tisuću obožavatelja, a znakovito je i da se nije pojavio nitko od srpskih kolega, piše Kurir.

Doris Dragović nije prodala više od petsto karata ni za svoj koncert 8. ožujka u novosadskom Spensu. Organizatori su bili prinuđeni prebaciti ga u malu dvoranu, čiji je kapacitet oko tri tisuće mjesta.

Intervju uoči beogradskog koncerta je prekinula jer je jedan beogradski novinar pitanjem 'Je li istina da ste izgovorili da nikada nećete doći u Srbiju?' toliko iživcirao glazbenu divu da je odlučila nakratko prekinuti intervju. 'Ja zaista ne znam što bih vam na to odgovorila, osim ja sam tu, u Beogradu sam. Ne znam, zatekli ste me. Ja bih da stanemo, da se možda konzultiramo', rekla je tada Doris u intervjuu koji je prenio RTL.