opušta i male i velike

Fidget slug – nova hit fidget igračka koja je pokorila Tiktok!

04.04.2022 u 10:02

Bionic
Reading

Ako ste se ulovili scrollanja po TikToku – vi ili vaši klinci – zasigurno ste naišli na novu hit fidget igračku – fidget slug!

I ovog proljeća, nakon megauspješnih Fidget Spinnera i Pop it-a, Delmerion je prvi koji na naše tržište stavlja ovu senzoričku igračku koja opušta i male i velike.

3D Fidget puž je posljednji trend među fidget igračkama! Ova senzorička igračka ima genijalan sferni dizajn koji omogućuje uvijanje u svim smjerovima pri čemu proizvodi zvukove kvrcanja koji djeluju opuštajuće. Uz to, jednostavnim pokretima se fidget slug pretvara u puzzle slagalicu.

Fidget slug ublažava stres, poboljšava koncentraciju zbog čega je izvrstan za poremećaj pažnje/hiperaktivnost ili anksioznost. Osim djece, među kupcima su se našli i studenti i ljudi koji provode puno vremena za kompjuterom jer im fidget pomaže koncentrirati se na zadani zadatak.

Ova senzorička igračka se može držati u ruci i lako ju je nositi tako da ju možete ponijeti bilo gdje sa sobom - u vrtić, školu, ured, u park, pa čak i na putovanja!

3D fidget puž dolazi u više boja i dimenzija. Dimenzije u kojima možete pronaći ovu zabavnu novu igračku kreću se od onog najmanjeg od 10 cm do velikog fidgeta od 20 cm. Napravljen je od plastike koja se u potpunosti može reciklirati, a siguran je za rukovanje i igru za djecu stariju od 3 godine.

Delmerion fidgeti dostupni su na kioscima TISKA i na webshopu www.delmerion.hr.