ZAVRŠIO LONDON FASHION WEEK

Emma Watson u zlatnoj haljinici zasjenila Posh

23.09.2009 u 10:28

Bionic
Reading

Londonski Tjedan mode završio je revijom Burberry Prorsuma koju se čekalo s najvećim nestrpljenjem. Osim što je brand pokupio pljesak za novu kolekciju, i njihovo novo lice Emma Watson stajlingom je dokazala da je vrijedna povjerenja

Zvijezda Harryja Pottera Emma Watson, odnedavno i lice reklamnih kampanja za britanski luksuzni brand Burberry, definitivno svojoj modnoj kući podiže vrijednost.

Upravo je Burberry Prorsum modnom revijom zatvorio londonski Tjedan mode, s Emmom u prvom redu u publici. U zavodljivoj metalik Burberry mini haljinici i crnim cipelama na visoku petu plijenila je najviše pozornosti. Nosila je i tamni make-up, a kosa joj je naoko bila ovlaš umotana u punđu. U drugi plan bacila je i modnu ikonu Victoriju Beckham koja se pojavila u crnoj haljini do koljena.

Uz Emmu su u prvom redu na reviji Burberryja sjedile i glumice Liv Tyler i Gwyneth Paltrow

Uz Victoriu Beckham su, pak, bili Agyness Deyn, Douglas Booth i Twiggy. Agyness se odlučila za naboranu mentol zelenu haljinu i crne čarape, a Liv Tyler za crne tajice. Među najistaknutijim licima bila je urednica Voguea Anna Wintour.

Iz Burberryja su izjavili da su ushićeni što su se vratili u London kao top ime u modnoj industriji, i to nakon punih deset godina. Brand je inače povukao milansku reviju kako bi se predstavio u Londonu, budući da obilježava 25-godišnjicu postojanja.

Angela Ahrendts iz uprave Burberryja naglasila je da je kuća napravila dobar posao na reviji. 'Pravi je trenutak za povratak s Prorsumom, budući da se slavi 25-godišnjica. Imali smo nevjerojatnu podršku i ushićeni smo povratkom', rekla je Ahrendts.

Burberry se predstavio naborima koji su u prvom planu svih njihovih vrlo kratkih haljina. Koristi svilu, pamuk, organzu, omotane u razne strukture koje tvore haljine ili mini suknje. Haljine imaju i jastučićima pojačana ramena. Boje su pastelne, boja bijele kave, ljubičasta, ružičasta… Ovu kolekciju proljeće/ljeto dizajnirao je Christopher Bailey. Kako su izgledale lepršave kreacije, pogledajte u fotogaleriji.