stajling emme watson

Teško je odlučiti što je bolje: Mala crna haljina ili cipele koje smo obožavali 90-ih

26.09.2023 u 11:56

Emma Watson

Izvor: Profimedia / Autor: PIOVANOTTO MARCO/ABACA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Milanski Tjedan mode na ulice talijanske modne prijestolnice donio je paradu sjajnih stajlinga, a među njima izdvajao se onaj koji je Emma Watson pokazala uoči Pradine revije za proljeće/ljeto 2024.

Dajući prednost tihom luksuzu kada je u pitanju odijevanje za modne događaje, Emma Watson je za ovu prigodu obukla crnu mini haljinu višeg ovratnika i otvorenih ramena. Usredotočujući se na promišljene detalje, mala crna haljina isticala se suptilnim krojem, lepršavim oblikom i delikatnim bijelim obrubom koji je efektno dao dimenziju i zanimljivost elegantnom stilu.

Bilo da nosi jednostavnu crnu minicu ili odijelo, glumica uvijek daje prednost izvrsnom kroju. To posvećivanje pažnje detaljima omogućuje joj da se odluči za jednostavne siluete koje odgovaraju njezinom stilu.

Iako je zadržala bezvremensku eleganciju, glumica se oslonila na jedan od ključnih ljetnih trendova odijevanja – istaknuto porubljene rubove. Uočene u ponudi dizajnera kao što su Celine i Dries Van Noten, kao i u high street trgovinama kao što su Arket i Mango, kontrastne haljine bile su favorit slavnih u posljednjih nekoliko mjeseci, a očekuje se da će trend imati uzlaznu putanju kako se približavamo zimi.

Održavajući svoj izgled u skladu s Pradinim događajem, Emma je za tu prigodu pokazala crnu Pradinu torbu i jednostavne crne salonke s nisko rezanim prednjim dijelom. Naime, salonke špic vrha posljednjih nekoliko sezona bilježe rast popularnosti, a postale su pouzdani dodatak elegantnih stajlinga, nadopunjavajući izgled onih istančanog ukusa.

  • +9
Prada revija Spring/Summer 2024 Izvor: EPA / Autor: Daniel Dal Zennaro