SA STILOM

Elegantni look lijepe Lejle Filipović najbolji je dokaz da bi svaka zaljubljenica u modu trebala investirati u ove komade

02.06.2022 u 09:33

Bionic
Reading

Lijepa Dubrovkinja, koja uvijek plijeni poglede gdje god da se pojavi, kad su u pitanju modni izbori, kao da ne zna za greške

Lejla Filipović upućena je u modne trendove, no nikad ih slijepo ne prati, a kao ljubiteljica ženstvenih modnih kombinacija, pokazala je svoj osjećaj za stil i prilikom posjeta Sarajevu.

Bivša Miss Hrvatske i u četrdesetima se može pohvaliti besprijekornom figurom pa je za tu prigodu odabrala modni klasik kojim jednostavno nikad ne možete pogriješiti - elegantno žensko odijelo.

Ova tipična muška odjevna kombinacija već je neko vrijeme u fokusu zaljubljenica u modu te joj se rado vraćaju.

Nikakvo čudo jer ako sako i hlače spojite s npr. zanimljivim štiklama i nakitom, kreirali ste kombinaciju idealnu za brojne prigode, od poslovnih pa do večernjih.

  • +5
Lejla Filipović Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Lejla se odlučila za efektno odijelo u upečatljivoj nijansi crvene te ga je spojila sa statement sandalama i zelenom torbicom.

Savršena frizura i odličan make up bili su savršena nadogradnja ovom ženstvenom izdanju lijepe supruge Tarika Filipovića. Na brojne pohvale nije trebalo dugo čekati: 'Ljepotica', 'Žena za sva vremena'...

Inače, u ranijem intervjuu za tportal, Lejla je između ostalog otkrila pogađaju li je modne kritike.

'Kad kritika dolazi od kompetentne osobe i odnosi se isključivo na modni odabir, onda nemam nikakvih problema. Sve je to jako individualno, svi imamo neki svoj modni izričaj i rekla bih da je najpametnija izreka 'o ukusima se ne raspravlja'…', rekla je tada.