POSLOVNA MODA

Uz ove ideje za uredske stajlinge, uvijek ćete izgledati dotjerano i u trendu

02.06.2022 u 06:49

Bionic
Reading

Bez obzira radite li stalno u uredu ili koristite i blagodati 'home officea', vjerojatno se i vi ujutro nađete pred otvorenim ormarom bez ideja

Pravi je izazov, složit će se svi, pronaći idealne ljetne outfite u kojima se možete uputiti u ured bez preznojavanja jer klasični poslovni stajlinzi, poput odijela, sakoa i bluza, često nisu načinjeni od prozračnih materijala.

Ipak, ljetne uredske kombinacije mogu biti i trendi i lepršave, pa evo nekoliko cool ideja koje vrijedi primijeniti.

S POTPISOM BOTTEGE VENETE

Poput street style zvijezde: Plavuša sa zagrebačke špice zna kako isfurati najpoželjniju torbicu na modnoj sceni

Pogledaj galeriju

In su košulje i bluze od prirodnih materijala, a out topovi s visokim udjelom sintetičkih vlakana

Ako ljeti ne želite biti bez klasika poput košulja i bluza, okrenite se prirodnim tkaninama. Budući da su prozračne, nećete se preznojavati. Osim pamuka, lan je sjajan trendi materijal koji hladi i izgleda iznimno elegantno. Dakako, pripazite i na krojeve: ljeti je poželjna casual silueta i odjeća koja nije pripijena uz tijelo.

In su hlače širokih nogavica, a out pripijene hlače

Široke hlače izgledaju super elegantno, dočaravaju lijepu figuru i mogu nas učiniti vitkijima ako npr. nosite cipele s udobnom petom. U kombinaciji sa sakoom i košuljom ili samo s laganom košuljom izgledaju sjajno za ured i brzo se nakon posla mogu pretvoriti u svakodnevni look. Brojne su mogućnosti i kada je u pitanju izbor materijala, pa možete birati između najrazličitijih varijanti. Pripijene hlače pak pospremite na dno ormara - one zasad odlaze na neko vrijeme u modnu mirovinu.

LETIZIA OD ŠPANJOLSKE

U ružičastom od glave do pete: Lijepa kraljica uskočila u omiljene cipele i servirala besprijekoran stajling

Pogledaj galeriju

In su košulje haljine, a out kostimi

Još jedan klasik za uredski look ljeti su divne i praktične košulje haljine. Jednostavne su za kombiniranje, a nosite ih s npr. balerinkama, sandalama, tenisicama... Ako volite istaknuti struk, uvijek je dobrodošao modni detalj poput remena. No popularne kombinacije sakoa i suknji, odnosno kostime, nećemo toliko viđati na gradskim ulicama ovoga ljeta.

In su lepršave suknje, a out pencil modeli

Idealan kompromis između ljetnog chica i ležernog poslovnog outfita su stajlinzi koji uključuju lepršave suknje. Modeli koji su idealni za to su satenske, plisirane ili suknje na preklop jer uz pravi izbor dodataka i obuće izgledaju elegantno i prikladno za ured uz jednostavnu košulju, T-shirt ili prozračni top. Tzv. suknje olovka kroja više neće biti toliko popularne u mjesecima pred nama.