PILAR DE ARCE

Pristaju svima bez obzira na dob: Ovaj model hlača najbolje se slaže s espadrilama

01.06.2022 u 23:48

Bionic
Reading

Nenadmašna španjolska plus age influencerica Pilar De Arce kad je u pitanju stil, samo niže sjajne stajlinge jedan za drugim

Kreativna Španjolka s velikim brojem pratitelja na društvenim mrežama modu ima u malom prstu i s lakoćom slaže sjajne modne kombinacije kojima je teško naći zamjerke.

Baš poput mnogih fashionistica i Pilar ljeti na izlazi iz omiljenih espadrila koje rado nose i kraljica Letizia, ali i Kate Middleton.

Idealne su za ljetne dane jer su izrađene od prirodnih tkanina, a odlično se slažu i s trapezicama.

  • +18
Espadrile Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Espadrile su uvijek dobra modna investicija, a ako ste se pitali s kojim hlačama se najbolje slažu, Pilar ima odgovor. Ona ih nosi s udobnim hlačama trapez kroja koja laskaju svakoj građi tijela, ali i dobi jer pristaju svima.

Trapezice u kombinaciji s košuljom boje devine dlake i ležernim prslukom doista je kombinacija savršena za toplije vrijeme koja Pilar savršeno pristaje. Cool ogrlica i efektna torba upotpunili su ovaj fantastičan stajling za ljeto.

Ništa manje cool opcija su i trendi kulotice koje fashionistice obožavaju nositi tijekom ljetnih mjeseci, a nećete pogriješiti niti ako ih nosite s haljinama ili vrućim hlačicama.

U svakom slučaju, ako niste oduševljeni trendom baggy traperica, s trapezicama ne možete pogriješiti jer imaju i prednost: noge čine vitkijima i duljima.